Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge Bank Darah

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642489310568775.jpg
DL-5M Kapasitas Cilik 4x750ml Pusat Bank Darah Centrifuge

DL-5M Kapasitas Cilik 4x750ml Pusat Bank Darah Centrifuge


Centrifuge bisa ngolah volume nganti 3 liter, menehi solusi lengkap kanggo misahake conto sing bakal disentrifugasi kanggo pusat bank getih, laboratorium riset, klinik, bioteknologi, industri, lan rumah sakit.

Pilihan akeh rotors lan adaptor. Ac converter motor tanpa pangopènan, piranti lunak ngidini operator ngontrol paramèter konfigurasi kanthi gampang, panel kontrol nyedhiyakake pangguna gampang kanggo nangani mesin lan sekutu ing tugas saben dina.

Model

DL-5M

Max Speed

5000rpm

Maksimal RCF

4745xg

Kapasitas Max

6x500ml

Tabung

kantong getih


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
2. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
3. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
4. Centrifuge ngadeg ing castors movable.
5. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
6.Microprocessor kontrol kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kesalahan.
7. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
8. Sistem diagnostik mandhiri nyedhiyakake proteksi kanggo ora seimbang, over-suhu / kacepetan / voltase, lan kunci elektronik.
9. Swing-metu rotor sirah, buckets, lan adaptor digawe saka dhuwur-Kapadhetan materi.
10. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
11. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
12. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

specifications

mode

DL-5M

Layar

tampilan LED / pigura logam

Maks. kacepetan

5000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. rcf

4745xg

Maks. kapasitas

6x500 ml

Jarak temp

-20~ + 40

Akurasi temp

± 2

Range wektu

1 menit ~ 99 menit 59 detik

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1-10

Motor

Konverter motor

Kompresor

kompresor import kab

daya Motor

1KW

Daya kulkas

750W

Power supply

AC 220V 50HZ 20A

Noise

58db

bobot net

180kg

bobot reged

206kg

ukuran

740 × 630 × 1040mm (L × W × H)

Ukuran paket

860 × 750 × 1250mm (L × W × H)


Daftar rotor

01

Rotor Swing No.1

Kacepetan maksimal: 3500r / min

Cukuran: 4 x 750 ml

rcf maks: 2990xg

Boring ØxL:76x117x108mm


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]