Kabeh Kategori

Omah>Babagan awake dhewe>Gambar Company

Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd minangka supplier profesional lan produsen centrifuge. Tim profesional kita melu R&D, manufaktur, marketing, dodolan lan layanan wis konsentrasi nyedhiyakake pelanggan global ora mung produk sing bisa dipercaya, nanging uga pelatihan sing puas, layanan sawise-sales, dhukungan teknis lan pasokan produk jangka panjang. 'bagean. Perusahaan kita wis lulus ISO 9001: 2015; ISO13485:2016 Sertifikat Sistem Manajemen Mutu Internasional lan sertifikat keamanan internasional CE. Implementasi sistem kualitas sing efektif njamin stabilitas kualitas produk, layanan sawise-sale sing dipercaya.
Klien kita mesthi ndeleng kita ing mode uptime, siji-sijine sing ora owah wiwit wiwitan. Kapercayan sing ora bisa diukur, kanthi akrab merek XIANGZHI centrifuge tambah ing industri, Ana 4 garis perakitan centrifuge, sing nambah kapasitas produksi centrifuge taunan saka 4000 set nganti 9000 set. Kita bisa ngembangake barang-barang anyar miturut syarat pelanggan, lan bakal njaga kapercayan kasebut lan ngupayakake supaya bisa menehi sing paling apik.

未 标题 -15

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]