Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge Minyak Mentah

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642495306400565.jpg
XZ-SYT-4C ASTM 100ml Oil Tube Centrifuge Kanthi Pemanasan

XZ-SYT-4C ASTM 100ml Oil Tube Centrifuge Kanthi Pemanasan


XZ-SYT-4C dirancang miturut penentuan banyu lan simpenan ing minyak mentah. Iku meets syarat GB / T6533-86 utawa ASTM D4007 standar lan ndadekake nggunakake misahake kanggo nemtokake banyu lan simpenan ing lenga mentah. Iki minangka peralatan sing cocog kanggo nemtokake kelembapan ing lembaga eksplorasi lan riset minyak.

Model

XZ-SYT-4C

Max Speed

4000rpm

Maksimal RCF

2000N

Kapasitas Max

4x100ml

Tabung

tabung lenga 100 ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kasus njaba logam. Kamar stainless steel kanthi cincin pelindung.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
6. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
7. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
8. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
9. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, tampilan kesalahan.
10. Pilihan lengkap rotor lan adaptor
11. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
12. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
13. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.

specifications

model

XZ-SYT-4C

Layar

warna LCDLayar

Awak Mesin

Pigura logam

Max. Kacepetan

4000 RPM

Maks. RCF

2000N

Kapasitas Max

4x100 ml

sawetara suhu

RT ~ 70 ℃

Range wektu

1 ~ 99min59s

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1~10

Power

1500W

Power supply

AC220V 50 / 60Hz

Noise

<55db

NW

65kg

GW

80kg

ukuran

650 × 540 × 480mm (L × W × H)

Size packing

750 × 630 × 520mm (L × W × H)


Daftar rotor
1- (1)

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Kapasitas maksimal: 4 x 100ml

图片 1
2

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Kapasitas maksimal: 8 x 100ml


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]