Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan kurang>Floor Stand Low Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1641794452805112.jpg
DLM12L Ultra Dhuwur Kapasitas Refrigerated Centrifuge

DLM12L Ultra Dhuwur Kapasitas Refrigerated Centrifuge


Centrifuge ngadeg lantai kulkas kompak dirancang khusus kanggo panggunaan universal ing bank getih, laboratorium klinis, investigasi serologi, biologi molekuler, pamisahan serum, aplikasi farmasi, ing ngendi pengulangan, presisi lan linuwih saka kacepetan, wektu, suhu, akselerasi lan deceleration minangka faktor penting. kanggo entuk pamisahan sing sampurna saka pecahan getih sing béda.

Model

DLM12L

Max Speed

8000rpm

Maksimal RCF

14336xg

Kapasitas Max

6x2400 ml

Tabung

100 ml, 1000 ml, 2400 ml, kantong getih


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Loro kunci tutup motorized nyegah mbukak tutup sak centrifugation. spring gas kanggo nyegah tiba saka tutup.
2. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
3. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
4. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
5. Kasus njaba logam. Centrifuge ngadeg ing kastor sing bisa dipindhah.
6. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
7. Sistem drive dipercaya.
8. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
9. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kesalahan.
10. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
11. Layar nuduhake paramèter pesawat lan nilai urip.
12. Tarif ac/dc sing selektif njamin pemisahan sing berkualitas tinggi.
13. Sistem diagnostik mandhiri nyedhiyakake proteksi kanggo ora seimbang, over-suhu / kacepetan / voltase, lan kunci elektronik.
14. bebas pangopènan motor induksi.
15. Swing-metu rotor sirah, buckets, lan adaptor digawe saka dhuwur-Kapadhetan materi.
16. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
17. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
18. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

specifications

model

DLM12L

Layar

Layar warna LED & LCD

Max. Kacepetan

8000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

14336xg

Kapasitas Max

6x2400 ml

Temp. sawetara

-20~ + 40

Akurasi temp

± 2

Range wektu

1~99h59m

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1~12

Program panggunaan saben dina

30

Motor

Konverter Motor, drive langsung

Control

Kontrol Mikroprosesor

daya Motor

3.7kw

Daya kulkas

2.5kw

Power supply

AC 220V 50Hz 30A

Noise

<58db

bobot net

500kg

bobot reged

587kg

Ukuran njaba

960 × 860 × 1200mm (L × W × H)

Ukuran paket

1150 × 970 × 1360mm (L × W × H)


Daftar rotor

1

No.1 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 8000 rpm

Maks. RCF: 14336 xg

Kapasitas: 6 x 1000 ml

Ukuran Botol 1000 ml:

Φ96x178mm, tutup: Φ95, flat

2

Rotor Swing No.2

Maks. Kacepetan: 4600 rpm

Maks. RCF: 7060 xg

Kapasitas: 6 x 2400 ml

Ukuran Botol 2400 ml:

Φ67x191mm, tutup: Φ81mm flat

Kantong Darah 450ml (Tiga):

2 pcs / ember ayun,

total 12 pcs tas

Kantong getih 250 ml:

4 pcs / ember ayun,

total 24 pcs tas

3

Rotor Swing No.3

Maks. Kacepetan: 4200 rpm

Maks. RCF: 5900 xg

Kapasitas: 6x2x1000ml

Ukuran Botol 1000 ml:

Φ98x170mm warata




PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]