Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan kurang>Floor Stand Low Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1641798534404530.jpg
XZ-5 Floor Stand LCD Screen Universal Low Speed ​​Centrifuge

XZ-5 Floor Stand LCD Screen Universal Low Speed ​​Centrifuge


Centrifuge bisa ngolah volume nganti 3 liter, nawakake solusi lengkap kanggo misahake conto sing bakal disentrifugasi kanggo pusat bank getih, laboratorium riset, klinik, bio-teknologi, industri lan rumah sakit.
Pilihan akeh rotors lan adaptor. Pangopènan motor konverter AC gratis, piranti lunak ngidini operator ngontrol paramèter konfigurasi kanthi gampang, panel kontrol nyedhiyakake pangguna mesin sing gampang ditangani lan sekutu ing tugas saben dina.

Model

XZ-5

Max Speed

5000rpm

Maksimal RCF

4745xg

Kapasitas Max

6x500ml

Tabung

2ml,5 ml, 10 ml, 15 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml,microplates, kantong getih


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
2. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
3. Centrifuge ngadeg ing castors movable.
4. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
5. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kesalahan.
6. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
7. Sistem diagnostik mandhiri nyedhiyakake proteksi kanggo ora seimbang, over-suhu / kacepetan / voltase, lan kunci elektronik.
8. Swing-metu rotor sirah, buckets, lan adaptor digawe saka dhuwur-Kapadhetan materi.
9. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
10. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
11. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

specifications

model

XZ-5

Layar

Bingkai logam layar LCD

Maks. kacepetan

5000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. rcf

4745xg

Maks. kapasitas

6x500 ml

Range wektu

1 menit ~ 99 menit 59 detik

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1-10

Motor

Konverter motor

daya Motor

1KW

Power supply

AC 220V 50HZ 20A

Noise

58db

bobot net

150kg

bobot reged

205kg

ukuran

750 × 630 × 900mm (L × W × H)

Ukuran paket

850 × 750 × 1100mm (L × W × H)


Daftar rotor

8

No.1 Sudut Rotor

Kacepetan maksimal: 5000r / min

CKapasitas: 12 x 15ml / 10ml

rcf maks: 3528xg

ØxL:18x102mm

1 (2)

*No.2Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 32 x 15ml / 10ml / 5ml/2 ml

rcf maks: 3000xg

ØxL:18x92mm (15ml)

18x88mm (10 ml)

1 (2)

*No.3Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 50 ml

rcf maks: 3040xg

ØxL:30.5x92mm

4 (2)

*No.4Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 5000r / min

Cukuran: 4 x 100 ml

rcf maks: 4745xg

ØxL:42.5x100mm

9

No.5Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 4 x 250 ml

rcf maks: 2990xg

ØxL:63.5x90mm

09

No.6Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 4 x 500 ml

rcf maks: 3520xg

ØxL:81x105mm

009

No.7Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 6 x 500 ml

rcf maks: 3710xg

ØxL:81x105mm

5 (2)

Rotor Swing No.8

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 48 x 5ml / 2ml

Max rcf: 2980xg / 2625xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

12

Rotor Swing No.9

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 80x5ml / 2ml

Max rcf: 3620xg / 3260xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

13

No.10Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 96 x 5ml / 2ml

Max rcf: 3620xg / 3405xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

013

Rotor Swing No.11

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 120x5ml / 2ml

Max rcf: 3580xg / 3220xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

10

Rotor Swing No.12

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Capacity: 2 x 2 x96hole

rcf maks: 2390xg

ØxL:137x87x42

*: nuduhake awak rotor padha

PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]