Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge sing didinginkan>Centrifuge Dhuwur Kacepetan Dhuwur

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1652061858577225.jpg
3H16R1 Micro High Speed ​​Refrigerated Centrifuge

3H16R1 Micro High Speed ​​Refrigerated Centrifuge


3H16R1 bisa dilengkapi karo 4 jinis rotor ing jinis benchtop, nawakake solusi lengkap ing preparation saka conto bakal centrifuged kanggo laboratorium riset, klinik, bioteknologi, industri, lan rumah sakit.

Model

3H16R1

Max Speed

16000rpm

Maksimal RCF

17800xg

Kapasitas Max

24x1.5/2.2ml

Tabung

0.5ml, 1.5/2ml, 5ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kamar stainless steel karo ring guarding.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
6. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
7. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, * memori program, tampilan kesalahan.
8. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
9. Desain kompak ngirit ruang meja kerja
10. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
11. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
12. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.

specifications

model

3H16R1

Layar

Layar LCD warna

Awak Mesin

Bingkai plastik lan logam

Max.Spitik

16000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Increment

1rpm

Max.RCF

17800 × g

Kapasitas maksimal

24x1.5/2.2 ml

Temp. sawetara

-20~ + 40

Akurasi temp

± 2

Range wektu

1 menit ~ 99 menit 59 detik

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1-- 10

Motor

Konverter motor

daya Motor

500W

Daya kulkas

168W

Power

AC220V, 50/60Hz 10A

Noise

<55db

bobot net

40kg

bobot reged

48kg

ukuran

340 × 590 × 300mm(LxWxH)

Ukuran paket

440 × 700 × 430mm(LxWxH)


Daftar rotor

1号转子-Angle-rotor-12x0.5ml-1

No.1 Angle rotor

Kacepetan maksimal: 16000r / min

Cukuran: 12 x 0.5 ml

rcf maks: 17800xg

Ukuran: 8.4 x 28.5 mm

2号转子-Angle-rotor-12x1

No.2rotor sudut

Kacepetan maksimal: 16000r / min

CKapasitas: 12x1.5/2.2ml

rcf maks: 17800xg

ØxL:11.2x39mm

3号转子-Angle-rotor-12x5ml-2021-12

No.3rotor sudut

Kacepetan maksimal: 13000r / min

Cukuran: 12 x 5 ml

rcf maks: 12750xg

Ukuran: 14 x 51 mm

4号转子--Angle-rotor-24x1

No.4rotor sudut

Kacepetan maksimal: 13000r / min

CKapasitas: 24 x 1.5ml / 2.2ml

rcf maks: 15710xg

Ukuran: 11.2 x 39 mm


PANALITEN
+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]