Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge sing didinginkan>Centrifuge Dhuwur Kacepetan Dhuwur

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642130046789059.jpg
Tes DNA TGL16MB 48x1.5/2ml Rotor Sudut Kecepatan Tinggi Centrifuge Pendingin

Tes DNA TGL16MB 48x1.5/2ml Rotor Sudut Kecepatan Tinggi Centrifuge Pendingin


TGL-16MB minangka centrifuge sing dikontrol mikroprosesor sing digunakake ing laboratorium tambahan ing industri, perguruan tinggi & lembaga Riset, bioteknologi, laboratorium medis, rumah sakit, laboratorium farmasi, lan tes lemah pertanian kanggo nemtokake kelembapan sing padha karo lemah. Iku uga cocog kanggo netepake pemukiman cat, pasta, kosmetik, lan produk panganan.

Model

TGL16 MB

Max Speed

16000rpm

Maksimal RCF

20920xg

Kapasitas Max

4x100ml

Tabung

0.5ml, 1.5/2ml, 5ml, 10ml, 15ml, 50ml, 100ml, piring mikro


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kamar stainless steel karo ring guarding.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
6. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
7. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
8. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, * memori program, tampilan kesalahan.
9. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
10. Pilihan lengkap rotor lan adaptor
11. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
12. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
13. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
14. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.

specifications

model

TGL16 MB

Layar

Layar LCD warna

Awak mesin

Bingkai plastik lan logam

Maks. kacepetan

16000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maksimal RCF

20920xg

Kapasitas maksimal

4 × 100ml

Jarak temp

-20~ + 40

Akurasi wektu

±2

Jangkoan wektu

1min~99h59min

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1 ~ 10

Motor

Konverter motor

daya Motor

500W

Daya kulkas

380W

Power

AC220V/50Hz, 15A

Noise

<55db

bobot net

70kg

bobot reged

75kg

ukuran machine

620x500x350mm (LxWxH)

ukuran packing

720x610x450mm (LxWxH)


Daftar rotor

1号转子-Angle-rotor-12x0.5ml-1

Ora Ana 1Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 16000 rpm

Ukuran: 12 x 0.5 ml

Maks. RCF: 17800 xg

Ukuran: 8.4 x 28.5 mm

2号转子-Angle-rotor-12x1

No.2 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 16000 rpm

Kapasitas: 12x1.5ml / 2.2ml

Maks. RCF: 17800 xg

ØxL:11.2x39mm

3

Ora Ana 3Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 15000 rpm

Kapasitas: 24x1.5ml / 2.2ml

Maks. RCF: 20920 xg

ØxL:11.2x39mm

4

Ora Ana 4Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 14000 rpm

Kapasitas: 30x1.5ml / 2.2ml

Maks. RCF: 16106 xg

ØxL:11.2x39mm

5

Ora Ana 5Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 12000 rpm

Kapasitas: 48x1.5ml / 2.2ml

Maks. RCF: 13910 xg

ØxL:11.2x39mm

6

Ora Ana 6Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 16000 rpm

Ukuran: 12 x 5 ml

Maks. RCF: 19320 xg

ØxL:14x51mm

7

No.7 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 10000 rpm

Ukuran: 24 x 10 ml

Maks. RCF: 11280 xg

ØxL:16x78mm

8

No.8 Sudut Rotor

kacepetan maksimum: 11000rpm

CKapasitas: 12x15/ 10ml

rcf maks: 13935xg

ØxL:16.5x103mm

9

No.9 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 14000 rpm

Ukuran: 4 x 50 ml

Maks. RCF: 19320 xg

ØxL:29.5x96mm

10

Ora Ana 10 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 11000 rpm

Ukuran: 6 x 50 ml

Maks. RCF: 13280 xg

ØxL:29.5x96mm

11

Ora Ana 11 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 10000 rpm

Ukuran: 4 x 100 ml

Maks. RCF: 10934 xg

ØxL:38.2x110mm

12

Ora Ana 12 Rotor Swing

Maks. Kacepetan: 6000 rpm

Ukuran: 4 x 10 ml

Maks. RCF: 4495 xg

ØxL:16.5x78mm

13

Ora Ana 13 Rotor Swing

Maks. Kacepetan: 4000 rpm

Kapasitas: 2x2x48

Maks. RCF: 1505 xg

ØxL:108x54x29mm




PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]