Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge sing didinginkan>Centrifuge Dhuwur Kacepetan Dhuwur

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1652063622650296.jpg
XZ-21K 21000rpm High Speed ​​Refrigerated Centrifuge

XZ-21K 21000rpm High Speed ​​Refrigerated Centrifuge


The XZ-21K kacepetan dhuwur refrigerated centrifuge digunakake digunakake ing laboratorium kanggo tetanèn, medicine, industri pangan, bioengineering, cytobiology lan biokimia. Wis kinerja apik ing misahake lan dimurnèkaké kanggo microbiome, protein sel, enzim lan immunoprecipitate.

Model

XZ-21K

Max Speed

21000rpm

Maksimal RCF

29140xg

Kapasitas Max

4x750ml

Tabung

0.5ml, 1.5/2ml, 5ml, 10ml, 15ml, 30ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 750ml, piring mikro


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
2. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
3. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
4. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
5. Kasus njaba logam. Centrifuge ngadeg ing kastor sing bisa dipindhah.
6. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
7. Sistem drive dipercaya.
8. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
9. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kesalahan.
10. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
11. Layar nuduhake paramèter pesawat lan nilai urip.
12. Tarif ac/dc sing selektif njamin pemisahan sing berkualitas tinggi.
13. Sistem diagnostik mandhiri nyedhiyakake proteksi kanggo ora seimbang, over-suhu / kacepetan / voltase, lan kunci elektronik.
14. bebas pangopènan motor induksi.
15. Konektor rotor khusus sing nggampangake mbukak lan mbongkar rotor
16. Swing-metu rotor sirah, buckets, lan adaptor digawe saka dhuwur-Kapadhetan materi.
17. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
18. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
19. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

specifications

model

XZ-21K

Layar

layar LED

Max. Kacepetan

21000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

29140xg

Max.Capacity

4x750 ml

Kisaran suhu (ing RT 25)

-20~ 40

Akurasi temp

± 2

Range wektu

1 ~ 99h59min

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1-10

Motor

Konverter Motor, drive langsung

Control

Kontrol Mikroprosesor

daya Motor

1KW

Daya kulkas

750W

Power supply

AC 220v 50Hz 20A

Noise

58db

bobot net

180kg

bobot reged

206kg

ukuran

740 × 630 × 1040mm (L × W × H)

Size packing

860 × 750 × 1250mm (L × W × H)


Daftar rotor

1号转子-Angle-rotor-12x0.5ml-1

No.1Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 21000r / min

Cukuran: 12 x 0.5 ml

rcf maks: 22470xg

ØxL:8.4x28.5mm

2号转子-Angle-rotor-12x1

No.2Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 21000r / min

CKapasitas: 12 x 1.5/2.2ml

rcf maks: 29140xg

ØxL:11.2x39mm

3

No.3Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 16000r / min

CKapasitas: 24 x 1.5/2.2ml

rcf maks: 23800xg

ØxL:11.2x39mm

3号转子-Angle-rotor-12x5ml-2021-12

No.4Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 16000r / min

Cukuran: 12 x 5 ml

rcf maks: 19320xg

ØxL: 14x51mm

8

No.5Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 13000r / min

CKapasitas: 12 x 15/ 10ml

rcf maks: 19495xg

ØxL:16.5x103mm

9

No.6 Sudut Rotor

Kacepetan maksimal: 14000r / min

Cukuran: 4 x 50 ml

rcf maks: 19320xg

ØxL:29.5x96mm

10

No.7 Sudut Rotor

Kacepetan maksimal: 13000r / min

Cukuran: 6 x 50 ml

rcf maks: 18550xg

ØxL:29.5x96mm

11

No.8 Sudut Rotor

Kacepetan maksimal: 10000r / min

Cukuran: 4 x 100 ml

rcf maks: 10934xg

ØxL:38.2x110mm

09

No.9Anglerotor

Kacepetan maksimal: 10000r / min

CKapasitas: 4 x 250 ml

rcf maks: 17680xg

ØxL: 63x116mm

12

No.10swingrotor

Kacepetan maksimal: 6000r / min

Cukuran: 4 x 10 ml

rcf maks: 4495xg

ØxL:16.5x78mm

1

*Rotor Swing No.11

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 32 x 15ml / 10ml

/5 ml/2 ml

rcf maks: 3000xg

ØxL:18x92mm (15ml)

18x88mm (10 ml)

3

*No.12swingrotor

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 50 ml

rcf maks: 3040xg

ØxL:30.5x92mm

4

*No.13swingrotor

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 4 x 100 ml

rcf maks: 2950xg

ØxL:42.5x100mm

9

No.14swingrotor

Kacepetan maksimal: 5500r / min

Cukuran: 4 x 250 ml

rcf maks: 5560xg

ØxL:63.5x90mm

09

No.15swingrotor

Kacepetan maksimal: 4500r / min

Cukuran: 4 x 500 ml

rcf maks: 4490xg

ØxL:81x105mm

10-1

Rotor Swing No.16

Kacepetan maksimal: 3500r / min

CUkuran: 4 x 750 ml

rcf maks: 2990xg

Boring ØxL:89.7x137.5mm

10

No.17swingrotor

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 2x2x96hole

rcf maks: 2390xg

ØxL:137x87x42mm



*: nuduhake padhaawak rotor


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]