Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge sing didinginkan>Centrifuge Dhuwur Kacepetan Dhuwur

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642128271949028.jpg
XZ21K-T Multi-rotors Kanthi Pangenalan High Speed ​​Refrigerated Centrifuge

XZ21K-T Multi-rotors Kanthi Pangenalan High Speed ​​Refrigerated Centrifuge


XZ21K-T bisa ngolah volume nganti 3 liter, nawakake solusi lengkap kanggo nyiapake conto sing bakal disentrifugasi kanggo laboratorium riset, klinik, bioteknologi, industri lan rumah sakit.

Model

XZ21K-T

Max Speed

21000rpm

Maksimal RCF

29140xg

Kapasitas Max

4x750ml

Tabung

1.5/2ml, 5ml, 10ml, 15ml, 50ml, 100ml, 500ml, 750ml, piring mikro


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kamar stainless steel karo ring guarding.
2. Loro kunci tutup motorized nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
6. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
7. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
8. Sistem drive sing dipercaya
9. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, * memori program, tampilan kesalahan.
10. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
11. bebas pangopènan motor induksi.
12. Pilihan lengkap rotor lan adaptor
13. Identifikasi rotor ngalangi rotor saka liwat kacepetan.
14. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
15. TFT layar tutul gampang diwaca lan nilai pilihan.
16. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
17. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
18. * Bisa dipilih : Nganti 30 program ing toko.

specifications

Kode model

XZ21K-T

Layar

LCD Tutul layar

Awak mesin

Bingkai plastik lan logam

Maks. kacepetan

21000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

29140xg

Kapasitas maksimal

4x750 ml

Jarak temp

-20~ + 40

Akurasi temp

±2

Range wektu

1 menit ~ 99 menit 59 detik

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1~10

Motor

Konverter motor

daya Motor

1KW

Daya kulkas

650W

Power

AC 220V 50/60Hz 18A

Noise

<58db

NW

110kg

GW

150kg

ukuran

840 × 600 × 500mm (L × W × H)

Size packing

910 × 720 × 600mm (L × W × H)


Daftar rotor

1号转子-Angle-rotor-12x0.5ml-1

No.1 Sudut Rotor

Kacepetan maksimal: 21000r / min

CKapasitas: 12x1.5ml / 2.2ml

rcf maks: 29140xg

ØxL:11.2x39mm

3

No.2 Sudut Rotor

kacepetan maksimum: 16000rpm

CKapasitas: 24x1.5ml / 2.2ml

rcf maks: 23800xg

ØxL:11.2x39mm

5

No.3 Sudut Rotor

kacepetan maksimum: 14000rpm

CKapasitas: 48x1.5ml / 2.2ml

rcf maks: 20850xg

ØxL:11.2x39mm

8

No.4 Sudut Rotor

kacepetan maksimum: 13000rpm

CKapasitas: 12x15/ 10ml

rcf maks: 13935xg

ØxL:16.5x103mm

10

No.5 Sudut Rotor

kacepetan maksimum: 13000rpm

CUkuran: 6 x 50 ml

rcf maks: 18550xg

ØxL:29.5x96mm

14

No.6 Sudut Rotor

kacepetan maksimum: 11000rpm

CUkuran: 8 x 50 ml

rcf maks: 16134xg

ØxL:29.5x96mm

11

No.7 Sudut Rotor

kacepetan maksimum: 11000rpm

CUkuran: 4 x 100 ml

rcf maks: 13280xg

ØxL:38.2x110mm

1

No.8 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 32 x 15ml / 10ml

/5 ml/2 ml

rcf maks: 3000xg

ØxL:18x92mm (15ml)

18x88mm (10 ml)

09

No.9Rotor Swing Kab

kacepetan maksimum: 4000rpm

CUkuran: 4 x 500 ml

rcf maks: 3520xg

ØxL:81x105mm

10-1

No.10Rotor Swing Kab

kacepetan maksimum: 3500rpm

CUkuran: 4 x 750 ml

rcf maks: 2588xg

ØxL:89.7x137.5mm

10

No.11 Rotor Swing

kacepetan maksimum: 4000rpm

CKapasitas: 2x2x96hole

rcf maks: 2390xg

ØxL:137x87x42mm




PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]