Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge sing didinginkan>Centrifuge Pendingin Kacepetan Rendah

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642132277576157.jpg
DL-6MB Suhu Rendah Universal Kapasitas Gedhe Centrifuge

DL-6MB Suhu Rendah Universal Kapasitas Gedhe Centrifuge


DL-6MB digunakake akeh ing obat klinis, teknik biologi, teknik genetik, imunologi. Iku cocok kanggo misahake lan dimurnèkaké radioimmunoassay, analisis banyu, biokimia, pharmaceutical lan produk getih.

Model

DL-6MB

Max Speed

6000rpm

Maksimal RCF

6880xg

Kapasitas Max

6x1000 ml

Tabung

500 ml, 1000 ml, 2400 ml,kantong getih


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
2. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
3. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
4. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
5. Kasus njaba logam. Centrifuge ngadeg ing kastor sing bisa dipindhah.
6. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
7. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
8. Sistem drive dipercaya.
9. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
10.Microprocessor kontrol kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kesalahan.
11. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
12. Layar nuduhake paramèter pesawat lan nilai urip.
13. Tarif ac/dc sing selektif njamin pemisahan sing berkualitas tinggi.
14. Sistem diagnostik mandhiri nyedhiyakake proteksi kanggo ora seimbang, over-suhu / kacepetan / voltase, lan kunci elektronik.
15. bebas pangopènan motor induksi.
16. Swing-metu rotor sirah, buckets, lan adaptor digawe saka dhuwur-Kapadhetan materi.
17. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
18. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

specifications

model

DL-6 MB

Layar

Layar warna LED & LCD

Max. Kacepetan

6000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

6880xg

Kapasitas Max

6x1000ml

Temp. sawetara

-20~ + 40

Akurasi temp

± 2

Range wektu

1~99h59m59s

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1~12

Program panggunaan saben dina

30

Motor

Konverter Motor, drive langsung

Control

Kontrol Mikroprosesor

daya Motor

1.5kw

Daya kulkas

1.5kw

Power supply

AC 220V 50Hz 20A

Noise

<58db

bobot net

240kg

bobot reged

314kg

Ukuran njaba

860 ×730 × 1200mm (L × W × H)

Ukuran paket

1000 ×850 ×1400mm (L × W × H)


Daftar rotor

0001

No.. 1 Angle rotor

Maks. Kacepetan: 6000 rpm
Maks. RCF: 6880 xg
Kapasitas: 6 x 500 ml
Ukuran Botol 500 ml:
500ml: Φ74x167mm plastik PP warata
500ml: Φ79x138mm plastik PP warata
500ml: Φ74x163mm baja tahan karat datar

009

Rotor Ayun No. 2 (Putaran)

Maks. Kacepetan: 4200 rpm
Maks. RCF: 5180 xg
Kapasitas: 6 x 1000 ml
Ukuran Botol 1000ml: Φ98x170mm datar

03

Rotor Ayun No. 3 (Oval)

Maks. Kacepetan: 4200 rpm
Maks. RCF: 5180 xg
Kapasitas: 6x1000ml (ember oval)
Kantong Darah 300ml: 2 pcs / ember,
total kanggo 12 tas pcs
Kantong Darah 450/500ml: 1 pcs/ember ayun, total 6 kantong



PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]