Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge sing didinginkan>Centrifuge Pendingin Kacepetan Rendah

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1652066718475959.jpg
TDL-6MC Micro Tabel ndhuwur Low Speed ​​Cooling Centrifuge

TDL-6MC Micro Tabel ndhuwur Low Speed ​​Cooling Centrifuge


TDL-6MC bisa dilengkapi 4 jinis rotor ing jinis benchtop, nawakake solusi lengkap ing preparation saka conto bakal centrifuged kanggo asam nukleat. Cocog kanggo mobil ngempalaken getih, laboratorium bio.

Model

TDL-6MC

Max Speed

6000rpm

Maksimal RCF

5080xg

Kapasitas Max

12x10ml

Tabung

2ml,5ml, 10ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kamar stainless steel karo ring guarding.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
6. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
7. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, * memori program, tampilan kesalahan.
8. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
9. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
10. Desain kompak ngirit ruang meja kerja
11. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
12. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
13. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.

specifications

model

TDL-6MC

Layar

Layar LCD warna

Awak Mesin

Bingkai plastik lan logam

Maks. Kacepetan

6000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Increment

1rpm

Maks.RCF

5080 × g

Temp. sawetara

-20~ + 40

Akurasi temp

± 2

Range wektu

1 menit ~ 99 menit 59 detik

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1-- 10

Motor

Konverter motor

daya Motor

220W

Kompresordaya

168W

Power

AC220V, 50/60Hz 10A

Noise

<55db

bobot net

32kg

bobot reged

38kg

ukuran

340 × 590 × 300mm(LxWxH)

Ukuran paket

440 × 700 × 430mm(LxWxH)


Daftar rotor

1

No.1 Angle rotor

Kacepetan maksimal: 6000r / min

Ckab:12x10/5/2ml

Max rcf:5080xg

ØxL: 18x88mm

2

No.2rotor sudut

kacepetan Max:4200r / min

Capacity:8x 10 / 5 /2ml

Max rcf:2950xg

ØxL: 16x92mm

3

No.3rotor sudut

kacepetan Max:4200r / min

Capacity:6x10 /5/2ml

Max rcf:2950xg

ØxL: 16x92mm

4

No.4Rotor ayunan

kacepetan Max:4200r / min

Capacity:6x 5/2ml

Max rcf:2950xg


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]