Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge sing didinginkan>Centrifuge Pendingin Kacepetan Rendah

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642141219763963.jpg
Centrifuge Kulkas Kendaraan TDL4M Kecepatan Rendah

Centrifuge Kulkas Kendaraan TDL4M Kecepatan Rendah


Cocog kanggo kendaraan ngumpulake getih, omah donor getih lan papan liyane kanthi papan sing sempit

Model

TDL4M

Max Speed

4000rpm

Maksimal RCF

2540xg

Kapasitas Max

12x8ml

Tabung

2ml,5ml, 8ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
2. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
3. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
4. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
5. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
6. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kesalahan.
7. TFT layar tutul gampang diwaca lan nilai pilihan.
8. Bisa nyambungake komputer meja kanggo ngawasi lan kontrol remot, sing prasaja lan trep kanggo nggunakake
9. Data operasi bisa disimpen, host bisa nyimpen 100 data operasi, lan aplikasi komputer meja bisa nyimpen 1000 data operasi
10. Host dilengkapi antarmuka USB, sing bisa langsung ngekspor data menyang USB flash disk
11. Bisa nyambungake jaringan lokal stasiun getih supaya gampang digunakake
12. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
13. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

specifications

model

TDL4M

Layar

LCD Tutul layar

Max. Kacepetan

4000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

2540xg

Kapasitas Max

24x5 ml

Temp. sawetara

-20~ + 40

Akurasi temp

± 1

Range wektu

1~99min59s

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1 ~ 10

Motor

Konverter Motor Kab

Program panggunaan saben dina

100

daya Motor

450W

Daya kulkas

140W

Power supply

AC 220V 50Hz 10A

Noise

<58db

bobot net

36kg

bobot reged

41kg

Ukuran njaba

435 × 400 × 405mm (L × W × H)

Ukuran paket

460 × 430 × 440mm (L × W × H)


Daftar rotor

Swing-rotor-24x5ml-2021-12

No.1swingrotor

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CUkuran: 24 x 5 ml

rcf maks: 2540xg

Adator:24x2 ml

12x8 ml


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]