Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge sing didinginkan>Centrifuge Pendingin Kacepetan Rendah

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642138763544992.jpg
XZ-5MT Laboratorium Ilmiah Kacepetan Sedheng Centrifuge

XZ-5MT Laboratorium Ilmiah Kacepetan Sedheng Centrifuge


Model centrifuges tabletop basis mikroprosesor generasi anyar nggunakake motor induksi tanpa sikat kanthi drive frekuensi sing ngidini pangguna nyetel kacepetan & wektu kanthi akurasi sing dhuwur. Tampilan paramèter set kaya kacepetan, wektu lan sapiturute nggawe unit pilihan becik kanggo analisis sampel bola-bali.

Model

XZ-5MT

Max Speed

5000rpm

Maksimal RCF

5732xg

Kapasitas Max

4x500ml

Tabung

2ml,5ml, 10ml, 15ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500ml, piring mikro


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kamar stainless steel karo ring guarding.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
6. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
7. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
8. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
9. Sistem drive sing dipercaya
10. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, * memori program, tampilan kesalahan.
11. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
12. bebas pangopènan motor induksi.
13. Konektor rotor khusus sing nggampangake mbukak lan mbongkar rotor
14. Pilihan lengkap rotor lan adaptor
15. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
16. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
17. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
18. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.
19. * Bisa dipilih: Nganti 30 program ing toko.

specifications

Kode model

XZ-5MT

Layar

LCDtutulLayar

Awak mesin

Bingkai plastik lan logam

Maks. kacepetan

5500rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

5732xg

Kapasitas maksimal

4x500 ml

Jarak temp

-20~ + 40

Akurasi temp

± 2

Range wektu

1 menit ~ 99 menit 59 detik

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1 ~ 10

Motor

Konverter motor

daya Motor

750W

Daya kulkas

650W

Power

AC 220V 50/60Hz 18A

Noise

<58db

NW

110kg

GW

150kg

ukuran

840x600x500 (LxWxH)

Size packing

940 × 700 × 600mm(L × W × H)


Daftar rotor

001

No.1 Sudut Rotor

Kacepetan maksimal: 5500r / min

CUkuran: 12 x 15 ml

rcf maks: 4261xg

ØxL:18x102mm

02

*Rotor Swing No.2

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 16 x 10 ml

rcf maks: 3000xg

ØxL:18x88mm

1

*No.3 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 32 x 15ml / 10ml

/5 ml/2 ml

rcf maks: 3000xg

ØxL:18x92mm (15ml)

18x88mm (10 ml)

2

*Rotor Swing No.4

Kacepetan maksimal: 5500r / min

Cukuran: 4 x 50 ml

rcf maks: 5732xg

ØxL:30.5x92mm

3

*Rotor Swing No.5

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 50 ml

rcf maks: 3040xg

ØxL:30.5x92mm

4

*Rotor Swing No.6

Kacepetan maksimal: 5000r / min

Cukuran: 4 x 100 ml

rcf maks: 4745xg

ØxL:42.5x100mm

07

*Rotor Swing No.7

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 100 ml

rcf maks: 2950xg

ØxL:42.5x100mm

9

Rotor Swing No.8

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 4 x 250 ml

rcf maks: 2990xg

ØxL:63.5x90mm

09

Rotor Swing No.9

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 4 x 500 ml

rcf maks: 3520xg

ØxL:81x105mm

5

Rotor Swing No.10

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 48 x 5/2ml

Max rcf: 2980xg / 2625xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

6

Rotor Swing No.11

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 72 x 5ml / 2ml

Max rcf: 2950xg / 2625xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

12

Rotor Swing No.12

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 80 x 5ml / 2ml

Max rcf: 3620xg / 3260xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

13

Rotor Swing No.13

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 96 x 5ml / 2ml

Max rcf: 3620xg / 3405xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

10

Rotor Swing No.14

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Capacity: 2 x 2 x96hole

rcf maks: 2390xg

Boring ØxL:137x87x42

*: nuduhake awak rotor padha


PANALITEN
+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]