Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge sing didinginkan>Centrifuge Pendingin Kacepetan Rendah

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1658825379457892.jpg
XZ-8M 6 Liter 8000rpm Refrigerated Centrifuge

XZ-8M 6 Liter 8000rpm Refrigerated Centrifuge


XZ-8M digunakake akeh ing teknik biologi, teknik genetik, imunologi. Cocog kanggo pamisahan lan pemurnian radioimmunoassay, analisis banyu, biokimia, produk getih.

Model

XZ-8M

Max Speed

8000rpm

Maksimal RCF

14336xg

Kapasitas Max

6x1000 ml

Tabung

1000ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
2. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
3. Pre-cooling sak standstill. Sistem refrigerasi bebas CFC (refrigeran R404A utawa R134A).
4. Kasus njaba logam. Centrifuge ngadeg ing kastor sing bisa dipindhah.
5. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
6. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
7. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kesalahan.
8. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
9. Sistem diagnostik mandhiri nyedhiyakake proteksi kanggo ora seimbang, over-suhu / kacepetan / voltase, lan kunci elektronik.
10. Swing-metu rotor sirah, buckets, lan adaptor digawe saka dhuwur-Kapadhetan materi.
11. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
12. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

specifications

model

XZ-8M

Layar

Layar warna LED & LCD

Max. Kacepetan

8000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

14336xg

Kapasitas Max

6x1000ml

Temp. sawetara

-20~ + 40

Akurasi temp

± 2

Range wektu

1~99h59m59s

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1~12

Program panggunaan saben dina

30

Motor

Konverter Motor, drive langsung

Control

Kontrol Mikroprosesor

daya Motor

4kw

Daya kulkas

2.5kw

Power supply

AC 220V 50Hz 30A

Noise

<58db

bobot net

318kg

bobot reged

376kg

Ukuran njaba

730 ×790 × 1230mm (L × W × H)

Ukuran paket

950 ×810 ×1460mm (L × W × H)


Daftar rotor
RotterKeterangan

1

No.. 1 Angle rotor

Maks. Kacepetan: 8000 rpm

Maks. RCF: 14336 xg

Kapasitas: 6 x 1000 ml

Ukuran Botol 1000 ml:

Φ96x178mm, tutup: Φ95, flat


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]