Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge Mini Kab

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1669693448345146.jpg
https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1669693484286436.jpg
https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1669693485121549.jpg
https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1669693488408148.jpg
XB-12 Mini Centrifuge
XB-12 Mini Centrifuge
XB-12 Mini Centrifuge
XB-12 Mini Centrifuge

XB-12 Mini Centrifuge


Centrifuge mini XB-12 nduweni tampilan novel lan unik lan fleksibel lan serba guna. Iki dilengkapi karo rong jinis rotor centrifugal lan macem-macem wadhah tabung tes lan cocok kanggo 2.0ml, 1.5ml, 0.5ml, 0.2ml tabung centrifuge, lan 0.2ml, 8-baris tabung centrifuge kanggo PCR. Desain humanized, kanthi fungsi saklar loncat karo muter awak, kanthi otomatis mandheg nalika tutup dibukak (mandheg nalika tutup dibukak), lan nduweni wektu elektronik lan fungsi luwes kacepetan. Tutup ndhuwur bunder transparan lan pirang-pirang rotor dilengkapi kanggo entuk efek sing paling apik kanggo ngupayakake kreativitas lan kesederhanaan lan nyuntikake warna manungsa menyang produk laboratorium ilmiah lan rasional.

INQUIRE

Feature

1. Trep lan efisien telung ing siji radius gedhe 18 bolongan utawa rotor 8-bolongan kompatibel karo papat jinis tabung centrifuge: 2.0ml, 1.5ml, 0.5ml, lan 0.2ml.
2. Frekuensi dhuwur lan teknologi sumber daya voltase lebar diadopsi, lan sawetara voltase input yaiku 85-265V AC.
3. Desain sworo seru rotor unik, trep kanggo panggantos rotor.
4. Dilengkapi tampilan digital LED, wektu lan kacepetan bisa disetel, sing luwih ilmiah lan kaku.
5. Ultra kurang gangguan, operasi stabil, pangopènan motor free, awet, aman lan dipercaya.
6. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
7. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.


Pambuka Aplikasi
1. Serum dijupuk saka getih wutuh
2. Extract supernatant saka macem-macem conto
3. Sedimentasi cepet saka sampel
4. Pemisahan sel getih mikro
5. pamisahan sampel mikroba

specifications
modelXB-12
LayarLED
Awak Mesinplastik
Max. Kacepetan12000 RPM
Akurasi kacepetan± 20 rpm
Maks. RCF7900xg
Max.Capacity8x2.0 ml
Range Timer1~99mnt/1~99s
Noise<45db
MotorDC Motor
Power supply85-265V 50 / 60Hz
Motor Power30W
NW1.3kg
GW1.7kg
ukuran200 × 180 × 120mm (L × W × H)
Size packing285 × 220 × 170mm (L × W × H)
Daftar rotor

1

No.1 Sudut Rotor

kacepetan maksimum: 12000rpm

kapasitas:
8x2ml/1.5ml/0.5ml/0.2ml

2

No.2 Sudut Rotor

Kecepatan cepet:
12000rpm
Kapasitas: 4x8x0.2ml


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]