Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge Kesehatan>PRP Centrifuge Kab

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642493154231329.jpg
TF-1 PRP Therapy Beauty Centrifuge

TF-1 PRP Therapy Beauty Centrifuge


TF-1 PRP Centrifuge utamané ditrapake kanggo pemurnian lemak kaendahan lan ortopedi.

Mesin bisa digunakake karo tabung khusus PRP 10ml, 20ml, 50ml. Kanthi fitur pamisahan lan pemurnian kanthi cepet, wektu operasi dipendhet lan tingkat kaslametané PRP kanthi maksimal, sing ndadekake operasi transplantasi gampang lan trep, mesin iki minangka asisten sadurunge kanggo ahli bedah plastik.

Model

TF-1

Max Speed

5000rpm

Maksimal RCF

4760xg

Kapasitas Max

4x50ml

Tabung

10 ml, 20 ml, 50 ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kontrol mikroprosesor, prasetel: RCF, kacepetan, wektu, program, kanthi tampilan sinkron LCD
2. Data disetel dening keyboard tutul, karo tombol RCF
3. Langsung nyopir kanthi motor inverter DC tanpa sikat torsi dhuwur, roto stabil, swara kurang, akurasi dhuwur lan rcf, bebas pangopènan
4. Sistem interlock mekanik lan listrik, dikunci nalika mesin diwiwiti, njamin safety
5. Multi-pilihan kanggo program, pangguna bisa kanthi bebas nyetel data sing dikarepake, ngindhari set bola-bali, lan ningkatake efisiensi kerja.
6. 8 tarif selektif Acc / Dec, pangguna bisa bebas nyetel tingkat wanted miturut perlu.
7. Kanthi fungsi wektu ing set rpm; fungsi saka muter cendhak
8. Setel sinkron rcf, kacepetan, lan karo tampilan.
9. Kamar centrifuge stainless steel, nyegah karat dening bahan korosif
10. Auto-imbangan, pangayoman saka boten seimbang kalebet, karo sinyal swara nalika ana kesalahan utawa boten seimbang kalebet; pangenalan otomatis saka ora seimbang; pangayoman saka liwat kacepetan.
11. kacepetan paling cepet munggah / mudhun wektu ≤28s
12. Cocog kanggo jarum suntik umum 10ml, 20ml, 50ml, lan tabung PRP ortopedi
13. Rak rotor lan tabung bisa diproses kanthi sterilisasi autoklaf
paramèter
14. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
15. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

specifications

model

TF-1

Layar

LCD Digital KabLayar

Awak Mesin

Bingkai plastik lan logam

Max. Kacepetan

5000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

4760xg

Nomer 1: Rotor Swing

50 mlx45000rpm4760xg(kanggo syringe 50ml)

Nomer 2: Rotor Swing

20 mlx84000rpm3040xg(kanggo syringe 20ml)

No 3: Sudut Rotor

10 mlx124500rpm3395xg(kanggo syringe 10ml)

Range wektu

1~99min59s /terus-terusan / muter cendhak

Motor

Konverter motor

Motor Power

750W

Voltase

AC 220V, 50Hz, 5A

Noise

<60db

Bobot net.

35kg

bobot reged

51kg

Mesin Ukuran

570×460×360 mm (L×W×H)

paket Ukuran

630× 530 × 460mm (L×W×H)


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]