Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge Kesehatan>PRP Centrifuge Kab

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642493420940090.jpg
https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1644476941938509.jpg
TF-3 Kosmetik Platelet Sugih Plasma Centrifuge
TF-3 Kosmetik Platelet Sugih Plasma Centrifuge

TF-3 Kosmetik Platelet Sugih Plasma Centrifuge


Nawakake membran alangi autologous kanthi persiapan getih vena autologous
Nawakake materi regenerasi balung fibrin autologous kanthi persiapan getih vena autologous

Model

TF-3

Kapasitas Max

8x9ml

Tabung

tabung PRP


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kanthi program prasetel CGF (Concentrated Growth Factor) lan PRP (Platelet Rich Plasma)
2. Sistem kontrol otomatis ngidini operasi siji tutul, ora perlu nyetel kacepetan lan wektu
3. Ngidini nggunakake nganti 8 tabung uji kanggo nggawe CGF
4. Ukiran integral lan rotor casting
5. Volume preparation saka tabung siji nganti 9ml
6. Kanthi sistem kontrol akselerasi lan deceleration, kacepetan otomatis ganti antarane 24000rpm kanggo 3000rpm miturut program.
7. Sistem kontrol suhu njamin lingkungan suhu kurang konstan antarane 12 ℃ ~ 15 ℃
8. Sistem pemurnian lan disinfeksi: dilengkapi siklus dekontaminasi kanthi sinar UVC sing dibayangke, durasi siklus 5 menit ing 1,000rpm
9. Jaket lan rotor sing nyekel tabung uji gampang diresiki, lan bisa digawa metu kanggo sterilisasi ing autoclave ing 135 °;
10. Tingkat swara mudhun ing ngisor standar sing dibutuhake lan ora ngluwihi 57 dBa.
11. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
12. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

Maju kemajuan
1. Sistem Kontrol Program Otomatis
2. Operasi Siji Tutul
3. Sistem Kontrol Akselerasi lan Perlambatan
4. Sistem Kontrol Suhu
5. Sistem Pemurnian lan Disinfeksi
6. Jaket lan rotor sing nyekel tabung uji bisa diotoklaf
7. rotor casting dirancang khusus

Indikasi
Implantologi Oral
1. GBR (Guided Bone Regeneration)
2. Angkat sinus maksilaris
3. Pengawetan Situs Ekstraksi

Periodontologi Oral
1. GTR (Guided Tissue Regeneration)
2. GBR (Guided Bone Regeneration)

specifications

model

TF-3

Voltase

AC 220V 50Hz

NW

22kg

ukuran(LxDxH)

275x325x270mm

Motor Power

120VA


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]