Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan dhuwur>Tabel ndhuwur High Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642124162942778.jpg
G16000 Rotor Identifikasi Tujuan Umum Centrifuge Volume Gedhe

G16000 Rotor Identifikasi Tujuan Umum Centrifuge Volume Gedhe


G16000 migunani kanggo aplikasi rutin ing bioteknologi, PCR, ilmu urip, laboratorium biokimia lan klinis, lsp. Unit iki cocok kanggo analisis sampel rutin ing laboratorium Kedokteran, Rumah Sakit, Patologi, lan Institusi. Kanthi pilihan saka sudhut rotor kepala lan adaptor, unit iki saestu Versatile.

Model

G16000

Max Speed

16000rpm

Maksimal RCF

23800xg

Kapasitas Max

4x400ml

Tabung

1.5/2ml, 5ml, 10ml, 15ml, 50ml, 100ml, 250ml, 400ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Identifikasi rotor ngalangi rotor saka liwat kacepetan.
2. Kamar stainless steel karo ring guarding.
3. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
4. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
5. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
6. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
7. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
8. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
9. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, tampilan kesalahan.
10. Konektor rotor khusus sing nggampangake mbukak lan mbongkar rotor
11. Pilihan lengkap rotor lan adaptor
12. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
13. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
14. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
15. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.

specifications

model

G16000

Layar

LCDwernalayar

Awak mesin

Bingkai plastik lan logam

Maks. kacepetan

16000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

23800xg

Kapasitas Max

4x400ml

Range wektu

1 ~ 99min59

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1 ~ 10

Motor

Konverter motor

Mdaya otor

500W

Cdaya ompresor

--

Power supply

AC 220v 50Hz 5A

Noise

<55db

bobot net

38kg

bobot reged

55kg

ukuran machine

570x460x360mm (LxWxH)

ukuran packing

630 x530 x460mm (LxWxH)


Daftar rotor

3

No.1Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 15000 rpm

Kapasitas: 24x1.5ml / 2.2ml

Maks. RCF: 20920 xg

ØxL: 11.2x39mm

4

No. 2 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 14000 rpm

Ukuran: 30 x 1.5 ml/2.2 ml

Maks. RCF: 20800xg

ØxL: 11.2x39mm

6

No. 3 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 16000 rpm

Ukuran: 12 x 5 ml

Maks. RCF: 19320 xg

ØxL: 14x51mm

8

No.4Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 10000 rpm

Kapasitas: 12x15/10ml

Maks. RCF: 11840xg

ØxL: 16.5x103mm

10

No. 5 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 11000 rpm

Ukuran: 6 x 50 ml

Maks. RCF: 13280 xg

ØxL: 29.5x96mm

11

No. 6 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 10000 rpm

Ukuran: 4 x 100 ml

Maks. RCF: 10934 xg

ØxL: 38.2x110mm

1

*No.7Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 32 x 15ml / 10ml

/5 ml/2 ml

rcf maks: 3000xg

ØxL:18x92mm (15ml)

18x88mm (10 ml)

3

*No.8Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 50 ml

rcf maks: 3040xg

ØxL:32x93mm

4

*No.9Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 5000r / min

Cukuran: 4 x 100 ml

rcf maks: 4745xg

ØxL:42.5x100mm

9

No.10Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 4 x 250 ml

rcf maks: 2900xg

ØxL:63.5x90mm

18

No.11Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Ckab:4x400ml

Max rcf:3280xg

ØxL:79x100mm



*: nuduhake awak rotor padha


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]