Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan dhuwur>Tabel ndhuwur High Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642126179256102.jpg
TG16W Micro High Speed ​​Centrifuge

TG16W Micro High Speed ​​Centrifuge


TG16W cocok kanggo misahake sampel kurang ing biologi, medicine, riset ilmiah, etc.

Model

TG16W

Max Speed

16000rpm

Maksimal RCF

17800xg

Kapasitas Max

12x5ml

Tabung

0.5ml, 1.5/2ml, 5ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kasus njaba logam. Kamar stainless steel kanthi cincin pelindung.
2. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
3. Sistem drive sing dipercaya
4. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
5. Wektu countdown diwiwiti ing nyetel RPM / RCF
6. Self-diagnosis kanggo kasalahan
7. bebas pangopènan motor induksi.
8. Portable lan gampang nangani.
9. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
10. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

specifications

model

TG16W

Layar

layar LED

Awak Mesin

Pigura logam

Maks. Kacepetan

16000rpm

Maks.RCF

17800 × g

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Increment

50rpm

Range wektu

1min ~ 99min

Motor

Brushless motor

daya Motor

220W

Noise

<52db

Power

AC220V, 50/60Hz 5A

bobot net

12kg

bobot reged

14kg

ukuran

310 × 250 × 200mm(LxWxH)

Ukuran paket

360 × 310 × 250mm


Daftar rotor

1号转子-Angle-rotor-12x0.5ml-1

No.1 Angle rotor

Kacepetan maksimal: 16000r / min

Cukuran: 12 x 0.5 ml

rcf maks: 17800xg

Ukuran: 8.4 x 28.5 mm

2号转子-Angle-rotor-12x1

No.2rotor sudut

Kacepetan maksimal: 16000r / min

CKapasitas: 12x1.5/2.2ml

rcf maks: 17800xg

ØxL:11.2x39mm

3号转子-Angle-rotor-12x5ml-2021-12

No.3rotor sudut

Kacepetan maksimal: 13000r / min

Cukuran: 12 x 5 ml

rcf maks: 12750xg

Ukuran: 14 x 51 mm



PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]