Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan dhuwur>Tabel ndhuwur High Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642124945874169.jpg
TG20WS Xiangzhi Medical High Speed ​​Centrifuge

TG20WS Xiangzhi Medical High Speed ​​Centrifuge


Centrifuge TG20WS migunani kanggo aplikasi rutin ing bioteknologi, PCR, ilmu urip, laboratorium biokimia lan klinis, lan liya-liyane. Iki minangka unit sing cocog kanggo analisis sampel rutin ing laboratorium Kedokteran, Rumah Sakit, Patologi, lan Institusi. Kanthi pilihan saka sudhut rotor kepala lan adaptor, unit iki saestu Versatile.

Model

TG20WS

Max Speed

20000rpm

Maksimal RCF

27800xg

Kapasitas Max

4x100ml

Tabung

0.2 ml, 0.5 ml, 1.5/2 ml, 5 ml, 10 ml, 15 ml, 50 ml, 100 ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kasus njaba logam. Kamar stainless steel kanthi cincin pelindung.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
5. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
6. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
7. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
8. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, * akselerasi/deselerasi, rcf, tampilan kesalahan
9. Konektor rotor khusus sing nggampangake mbukak lan mbongkar rotor
10. Pilihan lengkap rotor lan adaptor
11. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
12. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional sing ketemu.
13. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.

specifications

model

TG20-WS

Layar

LED layar

Awak mesin

Pigura logam

Maks. kacepetan

20000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

27800xg

Kapasitas Max

4x100 ml

Range wektu

1 ~ 99min

Motor

Konverter motor

Mdaya otor

500W

Power supply

AC 220v 50Hz 10A

Noise

<55db

bobot net

26kg

bobot reged

32kg

ukuran machine

390x330x320mm (LxWxH)

ukuran packing

500x400x400mm (LxWxH)


Daftar rotor

1

No.1 Sudut Rotor

Kacepetan maksimal: 14000r / min

Cukuran: 4x8x0.2ml

rcf maks: 13500xg

ØxL:6.5x16 mm

1号转子-Angle-rotor-12x0.5ml-1

No.2Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 20000 rpm

Maks. RCF: 20380 xg

Ukuran: 12 x 0.5 ml

ØxL: 8.4x28.5mm

17

No.3Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 14000 rpm

Maks. RCF: 20850 xg

Ukuran: 48 x 0.5 ml

ØxL: 8.4x28.5mm

2号转子-Angle-rotor-12x1

No.4Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 20000 rpm

Maks. RCF: 27800 xg

Kapasitas: 12x1.5ml / 2.2ml

ØxL: 11.2x39mm

3

No.5Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 16000 rpm

Maks. RCF: 23800 xg

Kapasitas: 24x1.5ml / 2.2ml

ØxL: 11.2x39mm

4

No.6Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 14000 rpm

Maks. RCF: 20800xg

Kapasitas: 30x1.5ml / 2.2ml

ØxL: 11.2x39mm

5

No.7Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 14000 rpm

Maks. RCF: 20850xg

Kapasitas: 48x1.5ml / 2.2ml

ØxL: 11.2x39mm

6

No.8Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 16000 rpm

Maks. RCF: 19320 xg

Ukuran: 12 x 5 ml

ØxL: 14x51mm

7

No.9 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 10000 rpm

Ukuran: 24 x 10 ml

Maks. RCF: 11280 xg

ØxL:16x78mm

8

Ora Ana 10Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 11000 rpm

Maks. RCF: 13935xg

Kapasitas: 12x15/10ml

Boring ØxL:16.5x103mm

9

No.11Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 14000 rpm

Maks. RCF: 19320 xg

Ukuran: 4 x 50 ml

ØxL: 29.5x96mm

10

No.12Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 13000 rpm

Maks. RCF: 18850 xg

Ukuran: 6 x 50 ml

ØxL: 29.5x96mm

11

No.13Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 11000 rpm

Maks. RCF: 13280 xg

Ukuran: 4 x 100 ml

ØxL: 38.2x110mm




PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]