Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan dhuwur>Tabel ndhuwur High Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642125638303278.jpg
XZ-16T LCD Clinical High Speed ​​Centrifuge

XZ-16T LCD Clinical High Speed ​​Centrifuge


XZ-16T migunani kanggo aplikasi rutin ing bioteknologi, PCR, ilmu urip, laboratorium biokimia lan klinis, lsp. Unit iki cocok kanggo analisis sampel rutin ing laboratorium Kedokteran, Rumah Sakit, Patologi, lan Institusi. Kanthi pilihan saka sudhut rotor kepala lan adaptor, unit iki saestu Versatile.

Model

XZ-16T

Max Speed

16000rpm

Maksimal RCF

20920xg

Kapasitas Max

4x100ml

Tabung

0.5 ml, 1.5/2 ml, 5 ml, 10 ml, 15 ml, 50 ml, 100 ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kasus njaba logam. Kamar stainless steel kanthi cincin pelindung.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
5. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
6. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
7. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
8. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, * akselerasi/deselerasi, rcf, tampilan kesalahan
9. Konektor rotor khusus sing nggampangake mbukak lan mbongkar rotor
10. Pilihan lengkap rotor lan adaptor
11. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
12. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
13. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.

specifications

model

XZ-16T

Layar

Layar LCD warna

Awak mesin

Bingkai plastik lan logam

Maks. kacepetan

16000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

20920xg

Kapasitas Max

4x100 ml

Range wektu

1 menit ~ 99 menit 59 detik

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1 ~ 10

Motor

Konverter motor

Mdaya otor

500W

Power supply

AC 220V 50/60Hz 5A

Noise

<55db

bobot net

27kg

bobot reged

33kg

ukuran

400×350×340mm(L×W×H)

Ukuran paket

500× 420 × 410 mm(L×W×H)


Daftar rotor

1号转子-Angle-rotor-12x0.5ml-1

No. 1 Sudut Rotor

Maks. Kacepetan: 16000 rpm

Ukuran: 12 x 0.5 ml

Maks. RCF: 17800 xg

Ukuran: 8.4 x 28.5 mm

17

No.6Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 12000 rpm

Ukuran: 48 x 0.5 ml

Maks. RCF: 13910 xg

Ukuran: 8.4 x 28.5 mm

2号转子-Angle-rotor-12x1

No.2Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 16000 rpm

Kapasitas: 12x1.5ml / 2.2ml

Maks. RCF: 17800 xg

ØxL: 11.2x39mm

3

No.5Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 15000 rpm

Kapasitas: 24x1.5ml / 2.2ml

Maks. RCF: 20920 xg

ØxL: 11.2x39mm

4

No.BRotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 14000 rpm

Kapasitas: 30x1.5ml / 2.2ml

Maks. RCF: 20800xg

ØxL: 11.2x39mm

5

No.CRotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 12000 rpm

Kapasitas: 48x1.5ml / 2.2ml

Maks. RCF: 13910xg

ØxL: 11.2x39mm

6

No.3Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 16000 rpm

Ukuran: 12 x 5 ml

Maks. RCF: 19320 xg

ØxL: 14x51mm

8

No.ARotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 10000 rpm

Kapasitas: 12x15/10ml

Maks. RCF: 11840xg

ØxL: 16.5x103mm

9

No.8Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 14000 rpm

Ukuran: 4 x 50 ml

Maks. RCF: 19320 xg

ØxL: 29.5x96mm

10

No.7Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 11000 rpm

Ukuran: 6 x 50 ml

Maks. RCF: 13280 xg

ØxL: 29.5x96mm

11

No.9Rotor Sudut Kab

Maks. Kacepetan: 10000 rpm

Ukuran: 4 x 100 ml

Maks. RCF: 10934 xg

ØxL: 38.2x110mm




PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]