Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan kurang>Tabel ndhuwur Low Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1652066215784837.jpg
TD4 Portable 12 Bolongan Ekonomi Low Speed ​​Centrifuge

TD4 Portable 12 Bolongan Ekonomi Low Speed ​​Centrifuge


TD4 minangka centrifuge cilik kanthi rotor sudut sing dirancang khusus kanggo digunakake ing praktik medis.
Nampa tabung umum nganti volume 15ml lan nyepetake kanthi kacepetan maksimal 4000rpm. Iki cocog karo RCF saka 2100.

Model

TD4

Max Speed

4000rpm

Maksimal RCF

2100xg

Kapasitas Max

8x15ml

Tabung

2ml,5 ml, 10 ml, 15 ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Output kacepetan stabil sanajan ing kahanan voltase ora stabil.
2. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
3. kasus njaba ABS.
4. Kelingan paramèter set pungkasan.
5. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
6. Wektu countdown diwiwiti ing nyetel RPM / RCF
7. Self-diagnosis kanggo kasalahan.
8. DC brushless motor pangopènan free.
9. Portable lan gampang nangani.
10. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
11. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
12. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.

specifications

model

TD4

Max. Kacepetan

4000rpm

Maks. RCF

2100xg

Kapasitas Max

12x5ml

Timer

1 ~ 99min

Noise

<55db

Motor

Brushless Motor

Motor Power

60W

Voltase

100~ 240V 50/60Hz 5A

NW

6kg

GW

6.3kg

Mesin Ukuran

300x270x210mm (LxWxH)

paket Ukuran

365x345x300 mm (L * W * H))


Daftar rotor

22

No.1 Sudut Rotor

kacepetan Max:4000r / min

Capacity:8x15ml

Max rcf:2100xg

ØxL:18x98.7mm

21

No.2 Sudut Rotor

kacepetan Max:4000r / min

Capacity:6x15ml

Max rcf:2100xg

ØxL:18x98.7mm

19

No.3 Sudut Rotor

kacepetan Max:4000r / min

Capacity:12x5ml

Max rcf:2100xg

ØxL:13.3x78mm




PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]