Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan kurang>Tabel ndhuwur Low Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1641866635118177.jpg
TD5B Bio-safety tutup Clinical Low Speed ​​Centrifuge

TD5B Bio-safety tutup Clinical Low Speed ​​Centrifuge


Kanthi kinerja sing apik lan macem-macem aksesoris, bisa nindakake meh kabeh tugas centrifuging kanggo tujuan universal. Lan, wiwit TD5B bisa digunakake kanggo aplikasi standar lan khusus, padha ora mung biaya-efektif, nanging uga nyimpen papan terkenal ing laboratorium.

Model

TD5B

Max Speed

5000rpm

Maksimal RCF

4760xg

Kapasitas Max

4x250ml

Tabung

2ml,5ml, 10ml, 15ml, 50ml,100 ml, 250 ml, piring mikro


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kamar stainless steel karo ring guarding.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
6. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
7. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
8. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, tampilan kesalahan.
9. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
10. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
11. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
12. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.
13. *Short muter fungsi dipilih

specifications

model

TD5B

Layar

Layar LCD warna

Awak Mesin

Bingkai plastik lan logam

Max. Kacepetan

5000 RPM

Maks. RCF

4760 xg

Kapasitas Max

4x250 ml

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Range wektu

1 menit ~ 99 menit 59 detik

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1~10

Motor

Konverter motor

Motor Power

500W

Power supply

AC 220V 50/60Hz 10A

Noise

<55db

bobot net

35kg

bobot reged

51kg

ukuran

570×460×360 mm (L×W×H)

Ukuran paket

630× 530 × 460mm (L×W×H)


Daftar rotor

1 (2)

*No.1 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 32 x 15ml / 10ml / 5ml/2 ml

rcf maks: 3000xg

ØxL:18x92mm (15ml)

18x88mm (10 ml)

2 (2)

*No.2 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 5000r / min

Cukuran: 4 x 50 ml

rcf maks: 4760xg

ØxL:30.5x92mm

3 (2)

*No.3 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 50 ml

rcf maks: 3040xg

ØxL:30.5x92mm

4 (2)

*No.4 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 5000r / min

Cukuran: 4 x 100 ml

rcf maks: 4745xg

ØxL:42.5x100mm

5 (2)

No.5Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 48 x 5ml / 2ml

Max rcf: 2980xg / 2625xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

6

No.6 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 72 x 5ml / 2ml

Max rcf: 2950xg / 2625xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

Omung kanggo TD5B

8

No.7 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 24 x 15 ml

rcf maks: 3520xg

ØxL:18x92mm

Mung kanggo TD5B

7

No.8 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 50 ml

rcf maks: 3520xg

ØxL:30.5x86.5mm

Mung kanggo TD5B

9

No.9 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 4 x 250 ml

rcf maks: 2900xg

ØxL:63.5x90mm

Mung kanggo TD5B

10

No.10 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 2 x 2 x 96

rcf maks: 2390xg

ØxL:137x87x42mm


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]