Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan kurang>Tabel ndhuwur Low Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1641806235814400.jpg
TD6B Benchtop Low Speed ​​Kapasitas High Centrifuge

TD6B Benchtop Low Speed ​​Kapasitas High Centrifuge


Generasi anyar model centrifuges tabletop adhedhasar mikroprosesor nggunakake motor induksi tanpa sikat kanthi drive frekuensi sing ngidini pangguna nyetel kacepetan & wektu kanthi akurasi sing dhuwur. Tampilan paramèter set kaya kacepetan, wektu, lan sapiturute ndadekake unit pilihan becik kanggo analisis sampel bola-bali.

Model

TD6B

Max Speed

6000rpm

Maksimal RCF

5080xg

Kapasitas Max

4x500ml

Tabung

2ml,5 ml, 10 ml, 15 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml,mikroplates


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kasus njaba logam. Kamar stainless steel kanthi cincin pelindung.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Deteksi fault ora seimbang karo mati otomatis
6. Kanthi pamblokiran bisu lan absorbers kejut sing njamin operasi Gamelan lan sepi.
7. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
8. Fungsi muter cendhak
9. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
10. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, tampilan kesalahan.
11. Pilihan lengkap rotor lan adaptor
12. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
13. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
14. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.

specifications

model

TD6B

Layar

warna LCDLayar

Awak Mesin

Pigura logam

Max. Kacepetan

6000 RPM

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

5080xg

Kapasitas Max

4x500 ml

Range wektu

1 ~ 99min59s

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1~10

Motor

Konverter motor

Mdaya otor

750w

Power supply

AC 220V 50/60Hz 10A

Noise

<55db

NW

56kg

GW

64kg

ukuran

600 × 490 × 400mm (L × W × H)

Size packing

700 × 600 × 500mm (L × W × H)


Daftar rotor

16

No.1Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 24 x 10 ml

rcf maks: 3670xg

ØxL:16x92mm

8

No.2Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 6000r / min

Cukuran: 12 x 15 ml

rcf maks: 5080xg

ØxL:18x102mm

18

*No.3Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 16 x 15 ml

rcf maks: 3100xg

ØxL:18x92mm

19

*No.4Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 24 x 15 ml

rcf maks: 3000xg

ØxL:18x92mm

1 (2)

*No.5Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 32 x 15ml / 10ml / 5ml/2 ml

rcf maks: 3000xg

ØxL:18x92mm (15ml)

18x88mm (10 ml)

3 (2)

*No.6Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 50 ml

rcf maks: 3040xg

ØxL:30.5x92mm

15

No.7Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 16 x 50 ml

rcf maks: 3520xg

ØxL:30.5x86.5mm

17

*No.8Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 100 ml

rcf maks: 2950xg

ØxL:42.5x100mm

12

No.9Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 80 x 5ml / 2ml

Max rcf: 3620xg / 3260xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

13

No.10Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 96 x 5ml / 2ml

Max rcf: 3620xg / 3405xg

ØxL: 13.5x86mm

13.5x58mm

9

No.11Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CUkuran: 4 x 250 ml

rcf maks: 2990xg

ØxL:63.5x90mm

09

No.12Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 4 x 500 ml

rcf maks: 3520xg

ØxL:81x105mm

10

No.13Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Capacity: 2 x 2 x 96 bolongan

rcf maks: 2390xg

ØxL:137x87x42mm




*: nuduhake awak rotor padha


PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]