Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan kurang>Tabel ndhuwur Low Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1652064703789825.jpg
TDZ4WS 12 Placers Low Speed ​​Centrifuge

TDZ4WS 12 Placers Low Speed ​​Centrifuge


TDZ4-WS cocok kanggo analisis sampel rutin ing laboratorium medis, rumah sakit, patologi, lan institusional.
Kanthi macem-macem aksesoris, uga bisa digunakake kanggo nyiapake conto ing laboratorium industri lan riset.

Model

TDZ4WS

Max Speed

4000rpm

Maksimal RCF

3035xg

Kapasitas Max

6x50ml

Tabung

2ml,5ml, 10ml, 15ml, 50ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kasus njaba logam. Kamar stainless steel kanthi cincin pelindung.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
6. Sistem drive sing dipercaya. Brushless motor bebas perawatan.
7. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
8. Self-diagnosis kanggo kasalahan.
9. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
10. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
11. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
12. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.


specifications

model

TDZ4-WS

Layar

Digital LEDLayar

Awak Mesin

Pigura logam

Max. Kacepetan

4000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

3035xg

Kapasitas Max

6x50 ml

Range wektu

1 ~ 99min

Motor

Brushless motor

Motor Power

60W

Voltase

AC110~220V, 50Hz, 5A

Noise

<55db

Bobot net.

22kg

bobot reged

23kg

Mesin Ukuran

440x350x260mm (LxWxH)

paket Ukuran

530x455x350mm (LxWxH)


Daftar rotor

1641870401685137

No.1Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 12 x 10ml / 5ml

rcf maks: 2220xg

ØxL: 16x92mm

1641870408335581

No.2Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 18 x 10ml / 5ml

rcf maks: 2240xg

ØxL: 16x92mm

1641870414129858

No.3Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 12 x 15ml / 5ml

rcf maks: 2220xg

ØxL:18x102mm

1641870419570242

No.4Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CKapasitas: 12 x 20ml / 5ml

rcf maks: 2220xg

ØxL: 22x96mm

1641870437359262

No.5Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 6 x 50 ml

rcf maks: 3035xg

ØxL:30.5x92mm




PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]