Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan kurang>Tabel ndhuwur Low Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1652064534462057.jpg
XZ-4A 24 Bolongan Medical Low Speed ​​Centrifuge

XZ-4A 24 Bolongan Medical Low Speed ​​Centrifuge


XZ-4A cocok kanggo analisis sampel rutin ing laboratorium medis, rumah sakit, patologi lan institusional.
Kanthi macem-macem aksesoris, uga bisa digunakake kanggo nyiapake conto ing laboratorium industri lan riset.

Model

XZ-4A

Max Speed

4000rpm

Maksimal RCF

2600xg

Kapasitas Max

4x50ml

Tabung

2ml,5ml, 10ml, 15ml, 50ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kasus njaba logam. Kamar stainless steel kanthi cincin pelindung.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Kelingan paramèter set pungkasan. (Migunani kanggo analisis bola-bali).
6. Sistem drive sing dipercaya. Brushless motor bebas perawatan.
7. RPM / RCF luwes bebarengan karo roto lan nilai ngetung otomatis.
8. Self-diagnosis kanggo kasalahan.
9. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
10. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
11. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
12. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.

specifications

model

XZ-4A

Layar

Digital LEDLayar

Awak Mesin

Pigura logam

Max. Kacepetan

4000rpm

Maks. RCF

2600xg

Kapasitas Max

24x10 ml

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Range wektu

1 ~ 99min

Motor

Brushless motor

Motor Power

200W

Voltase

AC220V, 50/60Hz, 5A

Noise

<55db

NW

22kg

GW

23kg

Mesin Ukuran

440x350x260mm (LxWxH)

paket Ukuran

530x455x350mm (LxWxH)


Daftar rotor

16

No.1Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CUkuran: 24 x 10 ml

rcf maks: 2600xg

ØxL:16x92mm

25

No.2Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

CUkuran: 12 x 15 ml

rcf maks: 2090xg

ØxL:18x102mm

22

No.3Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 12 x 10 ml

rcf maks: 2600xg

ØxL: 18x83mm

21

No.4Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 15 ml

rcf maks: 2690xg

ØxL: 18x92mm

20

No.5Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 4 x 50 ml

rcf maks: 2420xg

ØxL:32x 93mm




PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]