Kabeh Kategori

Omah>Products>Centrifuge kacepetan kurang>Tabel ndhuwur Low Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1641864918888416.jpg
XZ-6G LCD Screen Angle Rotor 12x15ml Low Speed ​​Centrifuge

XZ-6G LCD Screen Angle Rotor 12x15ml Low Speed ​​Centrifuge


XZ-6G cocok kanggo analisis sampel rutin ing laboratorium medis, rumah sakit, patologi, lan institusi.
Kanthi macem-macem aksesoris, uga bisa digunakake kanggo nyiapake conto ing laboratorium industri lan riset.

Model

XZ-6G

Max Speed

6000rpm

Maksimal RCF

5080xg

Kapasitas Max

6x50ml

Tabung

2ml,5ml, 10ml, 15ml, 50ml


INQUIRE Ngundhuh Brosur

Feature

1. Kamar stainless steel karo ring guarding.
2. kunci safety elektronik nyegah mbukak tutup sak centrifugation.
3. Bukak kanthi manual yen ana kegagalan utawa darurat.
4. Gas spring kanggo nyegah Mudhun saka tutup.
5. Sistem drive dipercaya. Bebas perawatan motor induksi.
6. Kontrol mikroprosesor kabeh fungsi: kacepetan, wektu, suhu, * percepatan / deceleration, rcf, tampilan kesalahan.
7. Bolongan kecepatan nyedhiyakake cara deteksi kacepetan.
8. Diprodhuksi miturut standar safety nasional lan internasional (eg IEC 61010).
9. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional ketemu.
10. * Bisa dipilih: Tutup mbukak kanthi otomatis ing pungkasan roto.

specifications

model

XZ-6G

Layar

Layar LCD warna

Awak Mesin

Bingkai plastik lan logam

Max. Kacepetan

6000rpm

Akurasi kacepetan

± 20 rpm

Maks. RCF

5080xg

Kapasitas Max

6x50 ml

Range wektu

1 menit ~ 99 menit 59 detik

Tarif Akselerasi/Deselerasi

1~10

Motor

Konverter motor

Mdaya otor

200W

Power supply

AC220V 50Hz/60Hz 5A

Noise

<55db

bobot net

23kg

bobot reged

26kg

ukuran

480×340×280 mm (L×W×H)

Ukuran paket

580× 450 × 300mm (L×W×H)


Daftar rotor

8

No.1Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 6000r / min

Cukuran: 12 x 15 ml

rcf maks: 5080xg

ØxL:19x102mm

23

No.2Rotor Sudut Kab

Kacepetan maksimal: 5000r / min

Cukuran: 6 x 50 ml

rcf maks: 4745xg

ØxL: 32x93mm

22

No.3 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 12 x 10 ml

rcf maks: 2600xg

ØxL: 18x83mm

21

No.4Rotor Swing Kab

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 8 x 15 ml

rcf maks: 2690xg

ØxL: 18x92mm

20

No.5 Rotor Swing

Kacepetan maksimal: 4000r / min

Cukuran: 4 x 50 ml

rcf maks: 2420xg

ØxL:30.5x 92mm




PANALITEN

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]