Kabeh Kategori

PRODUCTS


Babagan awake dhewe


Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd

FOCUS ON QUALITY , TRUSTWORTHY

Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd minangka supplier profesional lan produsen centrifuge. Tim profesional kita melu R&D, manufaktur, marketing, dodolan lan layanan wis konsentrasi nyedhiyakake pelanggan global ora mung produk sing bisa dipercaya, nanging uga pelatihan sing puas, layanan sawise-sales, dhukungan teknis lan pasokan produk jangka panjang. 'bagean. Perusahaan kita wis lulus ISO 9001: 2015; ISO13485:2016 Sertifikat Sistem Manajemen Mutu Internasional lan sertifikat keamanan internasional CE. Implementasi sistem kualitas sing efektif njamin stabilitas kualitas produk, layanan sawise-sale sing dipercaya.

Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd

News Latest


Our professional team engaged in R & D, manufacturing, marketing, sales and service have been concentrated in providing our global customers with not only reliable products, but also satisfactory training, after-sales service, technical support and long-term supply of our products’ parts.


Centrifuge kanggo Tes Asam Nukleat Coronavirus COVID-19

Amarga wabah radhang paru-paru sing disebabake dening coronavirus COVID-19 wis nyebar ing saindenging bawana, luwih akeh wong sing kuwatir manawa wabah kasebut bakal dadi pandemi.

Tutup Biocontainment kanggo Ember Persegi Panjang

Ember persegi panjang kanthi 12 bolongan dirancang khusus kanggo ngurus tabung koleksi getih 5ml (13x100mm) lan 2ml (13x75mm) (vacutainer). Kanthi kapasitas proses total nganti 48 tabung sekaligus,

Case


More

Kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dilindhungi]