сите категории

Дома>За нас>Профил на компанијата

Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd е професионален снабдувач и производител на центрифуги. Нашиот професионален тим ангажиран во истражување и развој, производство, маркетинг, продажба и услуги е концентриран во обезбедувањето на нашите глобални клиенти со не само сигурни производи, туку и задоволителна обука, услуга по продажбата, техничка поддршка и долгорочно снабдување со нашите производи ' Делови. Нашата компанија веќе го положи ISO 9001:2015; ISO13485:2016 Сертификат за меѓународен систем за управување со квалитет и меѓународен безбедносен сертификат CE. Ефективната имплементација на системот за квалитет гарантира стабилност на квалитетот на производот, сигурна услуга по продажбата.
Нашите клиенти отсекогаш не гледаа во режим на работа, единственото нешто што остана непроменето од нашиот почеток. Довербата која никогаш не може да се квантифицира, со зголемената блискост на брендот на центрифугите XIANGZHI во индустријата, Постојат 4 линии за склопување центрифуги, кои го подобрија годишниот капацитет за производство на центрифуги од 4000 комплети на 9000 комплети. Можеме да развиеме нови артикли според барањата на нашите клиенти и ќе ја поддржиме оваа доверба што ни е дадена и ќе се стремиме да го испорачаме најдоброто.

未 标题 -15

Жешки категории

+-86 731 88137982- [заштитена по е-пошта]