сите категории

ПРОИЗВОДИ


За нас


Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd

FOCUS ON QUALITY , TRUSTWORTHY

Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd е професионален снабдувач и производител на центрифуги. Нашиот професионален тим ангажиран во истражување и развој, производство, маркетинг, продажба и услуги е концентриран во обезбедувањето на нашите глобални клиенти со не само сигурни производи, туку и задоволителна обука, услуга по продажбата, техничка поддршка и долгорочно снабдување со нашите производи ' Делови. Нашата компанија веќе го положи ISO 9001:2015; ISO13485:2016 Сертификат за меѓународен систем за управување со квалитет и меѓународен безбедносен сертификат CE. Ефективната имплементација на системот за квалитет гарантира стабилност на квалитетот на производот, сигурна услуга по продажбата.

Changsha Xiangzhi Centrifuge Instrument Co., Ltd

Најнови вести


Our professional team engaged in R & D, manufacturing, marketing, sales and service have been concentrated in providing our global customers with not only reliable products, but also satisfactory training, after-sales service, technical support and long-term supply of our products’ parts.


Центрифуги за тестирање на нуклеинска киселина на коронавирус COVID-19

Како што епидемијата на пневмонија предизвикана од коронавирусот СОВИД-19 се шири низ континентите, сè повеќе луѓе почнуваат да се грижат дека епидемијата ќе се надгради во пандемија.

Покривка за биозадржување за правоаголна кофа

Правоаголна кофа со 12 отвори се специјално дизајнирани за работа со цевки за собирање крв од 5ml(13x100mm) и 2ml(13x75mm) (вакутанири). Со вкупен процесен капацитет до 48 цевки одеднаш,

случај


Повеќе

Жешки категории

+-86 731 88137982- [заштитена по е-пошта]