sadaya Kategori

Imah>produk>Centrifuge Bank Darah

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642489005780504.jpg
XZ-5M 500ml Kantong Getih Bank Getih Centrifuge

XZ-5M 500ml Kantong Getih Bank Getih Centrifuge


centrifuge nu bisa ngolah volume nepi ka 3 liter, maturan solusi lengkep di separation sampel bisa centrifuged pikeun puseur bank getih, labs panalungtikan, klinik, bio-téhnologi, industri jeung rumah sakit.

Pilihan badag tina rotors na adapters. Ac converter motor pangropéa bébas, software a ngamungkinkeun operator ngadalikeun parameter konfigurasi gampang, panel kontrol nyadiakeun pamaké kalawan gampang pikeun nanganan mesin sarta babaturan deukeut dina tugas sapopoé.

Model

XZ-5M

Max Speed

5000rpm

Max RCF

4745xg

Kamampuhan Max

6x500ml

Tabung

tas getih


INQUIRE Unduh Brosur

hal nu husus

1. Cinyusu gas pikeun nyegah ragrag tina tutup.
2. Sacara manual tutup muka bisi gagal atawa darurat.
3. Pra-cooling salila standstill. Sistim refrigerasi bébas CFC (refrigerant R404A atanapi R134A).
4. Centrifuge nangtung dina castors movable.
5. Sistim drive dipercaya. bebas pangropéa motor induksi.
6.Kadali microprocessor sadaya fungsi: speed, waktu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kasalahan.
7. RPM / RCF adjustable sapanjang kalawan ngajalankeun sarta nilai ngitung otomatis.
8. Sistim timer diagnostik nyadiakeun panyalindungan pikeun saimbangna, leuwih-suhu / spee / tegangan, sarta konci éléktronik.
9. Ayun-kaluar rotor sirah, ember, jeung adapters dijieunna tina bahan dénsitas luhur.
10. liang laju nyadiakeun cara deteksi speed.
11. Dihasilkeun nurutkeun standar kaamanan nasional jeung internasional (misalna IEC 61010).
12. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional anu patepung.

spésifikasi

model

XZ-5M

layar

pigura logam layar LCD

Max. kagancangan

5000rpm

Katepatan gancang

± 20rpm

Max. rcf

4745xg

Max. kapasitas

6 x 500 ml

Rentang temp

-20~ + 40

Akurasi suhu

± 2

Kisaran waktos

1 mnt ~ 99 mnt 59 detik

Laju Akselerasi/Deselerasi

1-10

motor

Konverter motor

Kompresor

compressor impor

kakuatan motor

1KW

kakuatan kulkas

750W

catu daya

AC220V 50HZ 20A

sora

58db

beurat net

160kg

beurat gross

215kg

ukuran

750 × 630 × 900mm (L × W × H)

ukuran pakét

860 × 750 × 1100mm (L × W × H)


Daptar rotor

01

No.1 ayun rotor

Laju Max: 3500r / mnt

CUkuran: 4 x 750 ml

Max rcf: 2990xg

Bosen ØxL:76x117x108mm


panalungtikan

kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dijaga]