sadaya Kategori

Imah>produk>Centrifuge High Speed>Lantai Stand High Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1652063769530259.jpg
XZ-21K High Speed ​​Variable Kamampuh Refrigerated Centrifuge

XZ-21K High Speed ​​Variable Kamampuh Refrigerated Centrifuge


The XZ-21K high speed refrigerated centrifuge is widely applied in laboratories for agriculture, medicine, food industry, bioengineering, cytobiology and biochemistry. It has good performance in separation and purification for microbiome, cell protein, enzyme and immunoprecipitate.

Model

XZ-21K

Max Speed

21000rpm

Max RCF

29140xg

Kamampuhan Max

4x750ml

Tabung

0.5ml, 1.5/2ml, 5ml, 10ml, 15ml, 30ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 750ml, microplates


INQUIRE Unduh Brosur

hal nu husus

1. Cinyusu gas pikeun nyegah ragrag tina tutup.
2. Sacara manual tutup muka bisi gagal atawa darurat.
3. Teu saimbangna deteksi sesar jeung shutdown otomatis
4. Pra-cooling salila standstill. Sistim refrigerasi bébas CFC (refrigerant R404A atanapi R134A).
5. Kasus éksternal logam. Centrifuge nangtung dina castors movable.
6. Kalawan jempé-block na shock absorbers nu ngajamin operasi lemes jeung sepi.
7. Sistim drive dipercaya.
8. Ngelingan parameter set panungtungan. (Pédah pikeun analisis repetitive).
9. kontrol Microprocessor sadaya fungsi: speed, waktu, hawa, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kasalahan.
10. RPM / RCF adjustable sapanjang kalawan ngajalankeun sarta nilai ngitung otomatis.
11. Layar nembongkeun parameter set na nilai hirup.
12. Selektif ac / dc ongkos mastikeun separations kualitas luhur.
13. Sistem timer diagnostik nyadiakeun panyalindungan pikeun saimbangna, leuwih-suhu / speed / tegangan, sarta konci éléktronik.
14. bebas pangropéa motor induksi.
15. Konektor rotor husus nu matak ngamudahkeun pikeun muka tur ngabongkar momotanana rotor nu
16. Ayun-kaluar rotor sirah, ember, jeung adapters dijieunna tina bahan dénsitas luhur.
17. liang laju nyadiakeun cara deteksi speed.
18. Dihasilkeun nurutkeun standar kaamanan nasional jeung internasional (misalna IEC 61010).
19. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional anu patepung.

spésifikasi

model

XZ-21K

layar

layar LED

Max. Laju

21000rpm

Katepatan gancang

± 20rpm

Max. RCF

29140xg

Max.Capacity

4 x 750 ml

Temp.rentang (di RT 25)

-20~ 40

Akurasi suhu

± 2

Kisaran waktos

1 ~ 99h59min

Laju Akselerasi/Deselerasi

1-10

motor

Parabot Parobah Motor, drive langsung

pangawasan

Kontrol Mikroprosesor

kakuatan motor

1KW

kakuatan kulkas

750W

catu daya

AC220v 50hz 20A

sora

58db

beurat net

180kg

beurat gross

206kg

ukuran

740 × 630 × 1040mm (L × W × H)

Ukuran packing

860 × 750 × 1250mm (L × W × H)


Daptar rotor

1号转子-Sudut-rotor-12x0.5ml-1

No.1Rotor sudut

Laju Max: 21000r / mnt

CUkuran: 12 x 0.5 ml

Max rcf: 22470xg

ØxL:8.4x28.5mm

2号转子-Sudut-rotor-12x1

No.2Rotor sudut

Laju Max: 21000r / mnt

Capacity : 12 x 1.5/2.2ml

Max rcf: 29140xg

ØxL:11.2x39mm

3

No.3Rotor sudut

Laju Max: 16000r / mnt

Capacity : 24 x 1.5/2.2ml

Max rcf: 23800xg

ØxL:11.2x39mm

6

No.4Rotor sudut

Laju Max: 16000r / mnt

CUkuran: 12 x 5 ml

Max rcf: 19320xg

UKURAN : 14 x 51 mm

8

No.5Rotor sudut

Laju Max: 13000r / mnt

Capacity : 12 x 15/ 10ml

Max rcf: 19495xg

ØxL:16.5x103mm

9

No.6 Sudut rotor

Laju Max: 14000r / mnt

CUkuran: 4 x 50 ml

Max rcf: 19320xg

ØxL:29.5x96mm

10

No.7 Sudut rotor

Laju Max: 13000r / mnt

CUkuran: 6 x 50 ml

Max rcf: 18550xg

ØxL:29.5x96mm

11

No.8 Sudut rotor

Laju Max: 10000r / mnt

CUkuran: 4 x 100 ml

Max rcf: 10934xg

ØxL:38.2x110mm

09

No.9jururotor

Laju Max: 10000r / mnt

Capacity : 4 x250ml

Max rcf: 17680xg

Ukuran L: 63 x 116 mm

12

No.10ayun-ayunanrotor

Laju Max: 6000r / mnt

CUkuran: 4 x 10 ml

Max rcf: 4495xg

ØxL:16.5x78mm

1

*No.11 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

Capacity : 32 x 15ml/10ml

/5 ml/2 ml

Max rcf: 3000xg

ØxL:18x92mm(15ml)

18x88mm(10ml)

3

*No.12ayun-ayunanrotor

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 8 x 50 ml

Max rcf: 3040xg

ØxL:30.5x92mm

4

*No.13ayun-ayunanrotor

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 4 x 100 ml

Max rcf: 2950xg

ØxL:42.5x100mm

9

No.14ayun-ayunanrotor

Laju Max: 5500r / mnt

CUkuran: 4 x 250 ml

Max rcf: 5560xg

ØxL:63.5x90mm

09

No.15ayun-ayunanrotor

Laju Max: 4500r / mnt

CUkuran: 4 x 500 ml

Max rcf: 4490xg

ØxL:81x105mm

10-1

No.16 ayun rotor

Laju Max: 3500r / mnt

CUkuran: 4 x 750 ml

Max rcf: 2990xg

Bosen ØxL:89.7x137.5mm

10

No.17ayun-ayunanrotor

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 2x2x96 liang

Max rcf: 2390xg

ØxL:137x87x42mm



*: share samerotor body


panalungtikan
+ 86-731-88137982 [email dijaga]