sadaya Kategori

Imah>produk>Low Speed ​​Centrifuge>Lantai Nangtung Low Speed ​​Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1641798534404530.jpg
XZ-5 Lantai Stand LCD Screen Universal Low Speed ​​Centrifuge

XZ-5 Lantai Stand LCD Screen Universal Low Speed ​​Centrifuge


centrifuge nu bisa ngolah volume nepi ka 3 liter, maturan solusi lengkep di separation sampel bisa centrifuged pikeun puseur bank getih, labs panalungtikan, klinik, bio-téhnologi, industri jeung rumah sakit.
Pilihan badag tina rotors na adapters. Ac converter motor pangropéa bébas, software a ngamungkinkeun operator ngadalikeun parameter konfigurasi gampang, panel kontrol nyadiakeun pamaké kalawan gampang pikeun nanganan mesin sarta babaturan deukeut dina tugas sapopoé.

Model

XZ-5

Max Speed

5000rpm

Max RCF

4745xg

Kamampuhan Max

6x500ml

Tabung

2ml,5ml, 10ml, 15ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500ml,microplates, blood bags


INQUIRE Unduh Brosur

hal nu husus

1. Cinyusu gas pikeun nyegah ragrag tina tutup.
2. Sacara manual tutup muka bisi gagal atawa darurat.
3. Centrifuge nangtung dina castors movable.
4. Sistim drive dipercaya. bebas pangropéa motor induksi.
5. kontrol Microprocessor sadaya fungsi: speed, waktu, hawa, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kasalahan.
6. RPM / RCF adjustable sapanjang kalawan ngajalankeun sarta nilai ngitung otomatis.
7. Sistem timer diagnostik nyadiakeun panyalindungan pikeun saimbangna, leuwih-suhu / speed / tegangan, sarta konci éléktronik.
8. Ayun-kaluar rotor sirah, ember, jeung adapters dijieunna tina bahan dénsitas luhur.
9. liang laju nyadiakeun cara deteksi speed.
10. Dihasilkeun nurutkeun standar kaamanan nasional jeung internasional (misalna IEC 61010).
11. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional anu patepung.

spésifikasi

model

XZ-5

layar

pigura logam layar LCD

Max. kagancangan

5000rpm

Katepatan gancang

± 20rpm

Max. rcf

4745xg

Max. kapasitas

6 x 500 ml

Kisaran waktos

1 mnt ~ 99 mnt 59 detik

Laju Akselerasi/Deselerasi

1-10

motor

Konverter motor

kakuatan motor

1KW

catu daya

AC220V 50HZ 20A

sora

58db

beurat net

150kg

beurat gross

205kg

ukuran

750 × 630 × 900mm (L × W × H)

ukuran pakét

850 × 750 × 1100mm (L × W × H)


Daptar rotor

8

No.1 Angle Rotor

Laju Max: 5000r / mnt

Ckapasitas: 12 x 15ml / 10ml

Max rcf: 3528xg

ØxL:18x102mm

1 (2)

*No.2Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 32 x 15ml / 10ml / 5ml/2 ml

Max rcf: 3000xg

ØxL:18x92mm (15ml)

18x88mm (10 ml)

1 (2)

*No.3Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 8 x 50 ml

Max rcf: 3040xg

ØxL:30.5x92mm

4 (2)

*No.4Rotor ayun

Laju Max: 5000r / mnt

CUkuran: 4 x 100 ml

Max rcf: 4745xg

ØxL:42.5x100mm

9

No.5Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 4 x 250 ml

Max rcf: 2990xg

ØxL:63.5x90mm

09

No.6Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 4 x 500 ml

Max rcf: 3520xg

ØxL:81x105mm

009

No.7Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 6 x 500 ml

Max rcf: 3710xg

ØxL:81x105mm

5 (2)

No.8 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

Capacity :48 x 5ml/2ml

Max rcf: 2980xg / 2625xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

12

No.9 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

Capacity :80x5ml/2ml

Max rcf: 3620xg / 3260xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

13

No.10Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

Capacity :96 x 5ml/2ml

Max rcf: 3620xg / 3405xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

013

No.11 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

Capacity :120x 5ml/2ml

Max rcf: 3580xg / 3220xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

10

No.12 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

Capacity : 2 x 2 x96holes

Max rcf: 2390xg

ØxL:137x87x42

*: share same rotor body

panalungtikan
+ 86-731-88137982 [email dijaga]