sadaya Kategori

Imah>produk>Centrifuge tiis>High Speed ​​Refrigerated Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1652061858577225.jpg
3H16R1 Micro High Speed ​​Refrigerated Centrifuge

3H16R1 Micro High Speed ​​Refrigerated Centrifuge


3H16R1 bisa dilengkepan 4 rupa rotors dina tipe benchtop, nawarkeun solusi lengkep dina persiapan sampel jadi centrifuged pikeun labs panalungtikan, klinik, biotéhnologi, industri, jeung rumah sakit.

Model

3H16R1

Max Speed

16000rpm

Max RCF

17800xg

Kamampuhan Max

24x1.5/2.2ml

Tabung

0.5ml, 1.5/2ml, 5ml


INQUIRE Unduh Brosur

hal nu husus

1. chamber stainless steel kalawan ring guarding.
2. konci kaamanan éléktronik nyegah lawang panutup salila centrifugation.
3. Sacara manual tutup muka bisi gagal atawa darurat.
4. Cinyusu gas pikeun nyegah ragrag tina tutup.
5. Pra-cooling salila standstill. Sistim refrigerasi bébas CFC (refrigerant R404A atanapi R134A).
6. Sistim drive dipercaya. bebas pangropéa motor induksi.
7. kontrol Microprocessor sadaya fungsi: speed, waktu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, * memori program, tampilan kasalahan.
8. liang laju nyadiakeun cara deteksi speed.
9. Desain kompak ngaheéat spasi meja kerja Anjeun
10. Dihasilkeun nurutkeun standar kaamanan nasional jeung internasional (misalna IEC 61010).
11. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional anu patepung.
12. * Selectable: Tutup muka otomatis dina ahir ngajalankeun.

spésifikasi

model

3H16R1

layar

layar LCD warna

mesin Awak

Pigura palastik jeung logam

Max.Sketes

16000rpm

Katepatan gancang

± 20rpm

increment

1rpm

Max.RCF

17800 × g

Kapasitas maks

24 x 1.5 / 2.2 ml

Temp. jajaran

-20~ + 40

Akurasi suhu

± 2

Kisaran waktos

1 mnt ~ 99 mnt 59 mnt

Laju Akselerasi/Deselerasi

1-- 10

motor

Konverter motor

kakuatan motor

500W

kakuatan kulkas

168W

kakuatan

AC220V, 50/60Hz 10A

sora

beurat net

40kg

beurat gross

48kg

ukuran

340 × 590 × 300mm(PxLxT)

Diménsi rangkep

440 × 700 × 430mm(PxLxT)


Daptar rotor

1号转子-Sudut-rotor-12x0.5ml-1

No.1 Angle rotor

Laju Max: 16000r / mnt

CUkuran: 12 x 0.5 ml

Max rcf: 17800xg

Ø xL: 8.4 x 28.5 mm

2号转子-Sudut-rotor-12x1

No.2Rotor sudut

Laju Max: 16000r / mnt

Ckapasitas: 12x1.5/2.2ml

Max rcf: 17800xg

ØxL:11.2x39mm

3号转子-Angle-rotor-12x5ml-2021-12

No.3Rotor sudut

Laju Max: 13000r / mnt

CUkuran: 12 x 5 ml

Max rcf: 12750xg

Ø xL: 14 x 51 mm

4号转子--Sudut-rotor-24x1

No.4Rotor sudut

Laju Max: 13000r / mnt

Ckapasitas: 24 x 1.5ml / 2.2ml

Max rcf: 15710xg

Ø xL: 11.2 x 39 mm


panalungtikan

kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dijaga]