sadaya Kategori

Imah>produk>Centrifuge tiis>Low Speed ​​Refrigerated Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642138304670540.jpg
DL-5M Getih Universal Refrigerated Centrifuge

DL-5M Getih Universal Refrigerated Centrifuge


Centrifuge nu bisa ngolah volume nepi ka 3 liter, nawarkeun solusi lengkep dina separation sampel bisa centrifuged pikeun puseur bank getih, labs panalungtikan, klinik, biotéhnologi, industri, jeung rumah sakit.

Pilihan badag tina rotors na adapters. Ac converter motor-gratis pangropéa, software nu ngamungkinkeun operator ngadalikeun parameter konfigurasi gampang, panel kontrol nyadiakeun pamaké kalawan gampang pikeun nanganan mesin sarta babaturan deukeut dina tugas sapopoé.

Model

DL-5M

Max Speed

5000rpm

Max RCF

4745xg

Kamampuhan Max

6x500ml

Tabung

2ml,5ml, 10ml, 15ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 750ml,microplates, kantong getih


INQUIRE Unduh Brosur

hal nu husus

1. Cinyusu gas pikeun nyegah ragrag tina tutup.
2. Sacara manual tutup muka bisi gagal atawa darurat.
3. Pra-cooling salila standstill. Sistim refrigerasi bébas CFC (refrigerant R404A atanapi R134A).
4. Centrifuge nangtung dina castors movable.
5. Sistim drive dipercaya. bebas pangropéa motor induksi.
6.Kadali microprocessor sadaya fungsi: speed, waktu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kasalahan.
7. RPM / RCF adjustable sapanjang kalawan ngajalankeun sarta nilai ngitung otomatis.
8. Sistem timer diagnostik nyadiakeun panyalindungan pikeun saimbangna, leuwih-suhu / speed / tegangan, sarta konci éléktronik.
9. Ayun-kaluar rotor sirah, ember, jeung adapters dijieunna tina bahan dénsitas luhur.
10. liang laju nyadiakeun cara deteksi speed.
11.Dihasilkeun nurutkeun standar kaamanan nasional jeung internasional (misalna IEC 61010).
12.ISO9001, ISO13485, CE standar internasional anu patepung.

spésifikasi

model

DL-5M

layar

tampilan LED / pigura logam

Max. kagancangan

5000rpm

Katepatan gancang

± 20rpm

Max. rcf

4745xg

Max. kapasitas

6 x 500 ml

Rentang temp

-20~ + 40

Akurasi suhu

± 2

Kisaran waktos

1 mnt ~ 99 mnt 59 detik

Laju Akselerasi/Deselerasi

1-10

motor

Konverter motor

Kompresor

compressor impor

kakuatan motor

1KW

kakuatan kulkas

750W

catu daya

AC220V 50HZ 20A

sora

58db

beurat net

180kg

beurat gross

206kg

ukuran

740 × 630 × 1040mm (L × W × H)

ukuran pakét

860×750×1250 mm(L×W×H)


Daptar rotor

001

No.1 Sudut rotor

Laju Max: 5000r / mnt

Ckapasitas: 12 x 15ml / 10ml

Max rcf: 3528xg

ØxL:18x102mm

1

*No.2Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 32 x 15ml / 10ml / 5ml/2 ml

Max rcf: 3000xg

ØxL:18x92mm (15ml)

18x88mm (10 ml)

3

*No.3Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 8 x 50 ml

Max rcf: 3040xg

ØxL:30.5x92mm

04

No.4Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

Capacity :16x50ml

Max rcf: 3520xg

Bosen ØxL:30.5x86.5mm

4

No.5Rotor ayun

Laju Max: 3500r / mnt

CUkuran: 24 x 50 ml

Max rcf: 3710xg

Bosen ØxL:30.5x86.5mm

9

*No.6Rotor ayun

Laju Max: 5000r / mnt

CUkuran: 4 x 100 ml

Max rcf: 4745xg

ØxL:42.5x100mm

09

No.7Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 4 x 250 ml

Max rcf: 2990xg

ØxL:63.5x90mm

009

No.8Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 4 x 500 ml

Max rcf: 3520xg

ØxL:81x105mm

10-1

No.9Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 6 x 500 ml

Max rcf: 3710xg

ØxL:81x105mm

01

No.10Rotor ayun

Laju Max: 3500r / mnt

CUkuran: 4 x 750 ml

Max rcf: 2990xg

Bosen ØxL:89.7x137.5mm

76x117x108mm

5

No.11Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 48x5ml / 2ml

Max rcf: 2980xg / 2625xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

12

No.12Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 80x5ml / 2ml

Max rcf: 3620xg / 3260xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

013

No.13Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 120 x 5ml / 2ml

Max rcf: 3580xg / 3220xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

13

No.14Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 148x5ml / 2ml

Max rcf: 3405xg / 2975xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

10

No.15Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 2 x 2 x96 liang

Max rcf: 2390xg

Bosen ØxL:137x87x42



*: babagi awak rotor sarua


panalungtikan
+ 86-731-88137982 [email dijaga]