sadaya Kategori

Imah>produk>Centrifuge tiis>Low Speed ​​Refrigerated Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642132277576157.jpg
DL-6MB Suhu Rendah Universal Kapasitas Besar Centrifuge

DL-6MB Suhu Rendah Universal Kapasitas Besar Centrifuge


DL-6MB loba dipaké dina ubar klinis, rékayasa biologis, rékayasa genetik, immunology. Éta cocog pikeun pamisahan sareng purifikasi radioimmunoassay, analisis cai, biokimia, farmasi sareng produk getih.

Model

DL-6MB

Max Speed

6000rpm

Max RCF

6880xg

Kamampuhan Max

6 x 1000 ml

Tabung

500ml, 1000ml, 2400ml,tas getih


INQUIRE Unduh Brosur

hal nu husus

1. Cinyusu gas pikeun nyegah ragrag tina tutup.
2. Sacara manual tutup muka bisi gagal atawa darurat.
3. Teu saimbangna deteksi sesar jeung shutdown otomatis
4. Pra-cooling salila standstill. Sistim refrigerasi bébas CFC (refrigerant R404A atanapi R134A).
5. Kasus éksternal logam. Centrifuge nangtung dina castors movable.
6. liang laju nyadiakeun cara deteksi speed.
7. Kalawan jempé-block na shock absorbers nu ngajamin operasi lemes jeung sepi.
8. Sistim drive dipercaya.
9. Ngelingan parameter set panungtungan. (Pédah pikeun analisis repetitive).
10.Kadali microprocessor sadaya fungsi: speed, waktu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kasalahan.
11. RPM / RCF adjustable sapanjang kalawan ngajalankeun sarta nilai ngitung otomatis.
12. Layar nembongkeun parameter set na nilai hirup.
13. Selektif ac / dc ongkos mastikeun separations kualitas luhur.
14. Sistem timer diagnostik nyadiakeun panyalindungan pikeun saimbangna, leuwih-suhu / speed / tegangan, sarta konci éléktronik.
15. bebas pangropéa motor induksi.
16. Ayun-kaluar rotor sirah, ember, jeung adapters dijieunna tina bahan dénsitas luhur.
17. Dihasilkeun nurutkeun standar kaamanan nasional jeung internasional (misalna IEC 61010).
18. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional anu patepung.

spésifikasi

model

DL-6 MB

layar

Layar warna LED & LCD

Max. Laju

6000rpm

Katepatan gancang

± 20 rpm

Max. RCF

6880xg

Kamampuhan Max

6x1000ml

Temp. jajaran

-20~ + 40

Akurasi suhu

± 2

Kisaran waktos

1~99h59m59s

Laju Akselerasi/Deselerasi

1~12

program pamakéan sapopoé

30

motor

Parabot Parobah Motor, drive langsung

pangawasan

Kontrol Mikroprosesor

kakuatan motor

1.5kw

kakuatan kulkas

1.5kw

catu daya

AC220V 50Hz 20A

sora

beurat net

240kg

beurat gross

314kg

dimension éksternal

860 ×730×1200mm (L×W×H)

Diménsi rangkep

1000 ×850 ×1400mm (L×W×H)


Daptar rotor

0001

No 1 Angle rotor

Max. Laju: 6000 rpm
Max. RCF: 6880 xg
Kamampuh: 6 x 500ml
Ukuran Botol 500 ml:
500ml:Φ74x167mm datar PP plastik
500ml:Φ79x138mm datar PP plastik
500ml: Φ74x163mm datar stainless steel

009

Rotor Ayun No. 2 (Balik)

Max. Laju: 4200 rpm
Max. RCF: 5180 xg
Kamampuh: 6 x 1000ml
1000ml Ukuran Botol: Φ98x170mm datar

03

Rotor Ayun No. 3 (Oval)

Max. Laju: 4200 rpm
Max. RCF: 5180 xg
Kapasitas: 6x1000ml (ember oval)
Kantong Darah 300ml: 2 PCS / LIPI,
total pikeun 12 kantong PCS
Kantong Darah 450/500ml: 1 pcs/ember ayun, total 6 kantong



panalungtikan
+ 86-731-88137982 [email dijaga]