sadaya Kategori

Imah>produk>Centrifuge tiis>Low Speed ​​Refrigerated Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642131364898180.jpg
DLM12L Biokimia Farmasi 12L Refrigerated Centrifuge

DLM12L Biokimia Farmasi 12L Refrigerated Centrifuge


Kompak refrigerated floor standing centrifuge dirancang husus pikeun pamakéan universal di bank getih, laboratorium klinis, a investigations serology, biologi molekular, separation sérum, aplikasi farmasi, dimana repeatability, precision jeung reliabilitas speed, waktu, suhu, akselerasi jeung deceleration mangrupakeun faktor signifikan. dina meunangkeun separations sampurna tina fraksi getih béda.

Model

DLM12L

Max Speed

8000rpm

Max RCF

14336xg

Kamampuhan Max

6 x 2400 ml

Tabung

100 ml, 1000 ml, 2400 ml, kantong getih


INQUIRE Unduh Brosur

hal nu husus

1. Dua konci tutup motorized nyegah lawang panutup salila centrifugation. Spring gas pikeun nyegah ragrag tina tutup.
2. Sacara manual tutup muka bisi gagal atawa darurat.
3. Teu saimbangna deteksi sesar jeung shutdown otomatis
4. Pra-cooling salila standstill. Sistim refrigerasi bébas CFC (refrigerant R404A atanapi R134A).
5. Kasus éksternal logam. Centrifuge nangtung dina castors movable.
6. Kalawan jempé-block na shock absorbers nu ngajamin operasi lemes jeung sepi.
7. Sistim drive dipercaya.
8. Ngelingan parameter set panungtungan. (Pédah pikeun analisis repetitive).
9. kontrol Microprocessor sadaya fungsi: speed, waktu, hawa, akselerasi / deceleration, rcf, memori program, tampilan kasalahan.
10. RPM / RCF adjustable sapanjang kalawan ngajalankeun sarta nilai ngitung otomatis.
11. Layar nembongkeun parameter set na nilai hirup.
12. Selektif ac / dc ongkos mastikeun separations kualitas luhur.
13. Sistem timer diagnostik nyadiakeun panyalindungan pikeun saimbangna, leuwih-suhu / speed / tegangan, sarta konci éléktronik.
14. bebas pangropéa motor induksi.
15. Ayun-kaluar rotor sirah, ember, jeung adapters dijieunna tina bahan dénsitas luhur.
16. liang laju nyadiakeun cara deteksi speed.
17. Dihasilkeun nurutkeun standar kaamanan nasional jeung internasional (misalna IEC 61010).
18. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional anu patepung.

spésifikasi

model

DLM12L

layar

Layar warna LED & LCD

Max. Laju

8000rpm

Katepatan gancang

± 20 rpm

Max. RCF

14336xg

Kamampuhan Max

6 x 2400 ml

Temp. jajaran

-20~ + 40

Akurasi suhu

± 2

Kisaran waktos

1~99h59m

Laju Akselerasi/Deselerasi

1~12

program pamakéan sapopoé

30

motor

Parabot Parobah Motor, drive langsung

pangawasan

Kontrol Mikroprosesor

kakuatan motor

3.7kw

kakuatan kulkas

2.5kw

catu daya

AC220V 50Hz 30A

sora

beurat net

500kg

beurat gross

587kg

dimension éksternal

960 × 860 × 1200mm (L × W × H)

Diménsi rangkep

1150 × 970 × 1360mm (L × W × H)


Daptar rotor

1

No.1 Sudut rotor

Max. Laju: 8000rpm

Max. RCF: 14336 xg

Kamampuh: 6 x 1000ml

Ukuran Botol 1000 ml:

Φ96x178mm, cap: Φ95, datar

2

No.2 ayun rotor

Max. Laju: 4600 rpm

Max. RCF: 7060 xg

Kamampuh: 6 x 2400ml

Ukuran Botol 2400 ml:

Φ67x191mm, cap: Φ81mm datar

Kantong Darah 450ml (Triple):

2 pcs / ember ayun,

total 12 kantong PCS

Kantong Darah 250 ml:

4 pcs / ember ayun,

total 24 kantong PCS

3

No.3 ayun rotor

Max. Laju: 4200 rpm

Max. RCF: 5900 xg

Kapasitas: 6 x 2 x 1000 ml

Ukuran Botol 1000 ml:

Φ98x170mm datar




panalungtikan

kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dijaga]