sadaya Kategori

Imah>produk>Centrifuge tiis>Low Speed ​​Refrigerated Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1652066718475959.jpg
TDL-6MC Micro Table luhur Low Speed ​​cooling Centrifuge

TDL-6MC Micro Table luhur Low Speed ​​cooling Centrifuge


TDL-6MC can be equipped with 4 kinds of rotors in the benchtop type, offering a complete solution in the preparation of samples to be centrifuged for nucleic acid. It suitable for blood-collecting car, bio laboratory.

Model

TDL-6MC

Max Speed

6000rpm

Max RCF

5080xg

Kamampuhan Max

12x10ml

Tabung

2ml,5ml, 10ml


INQUIRE Unduh Brosur

hal nu husus

1. chamber stainless steel kalawan ring guarding.
2. konci kaamanan éléktronik nyegah lawang panutup salila centrifugation.
3. Sacara manual tutup muka bisi gagal atawa darurat.
4. Cinyusu gas pikeun nyegah ragrag tina tutup.
5. Pra-cooling salila standstill. Sistim refrigerasi bébas CFC (refrigerant R404A atanapi R134A).
6. Sistim drive dipercaya. bebas pangropéa motor induksi.
7. kontrol Microprocessor sadaya fungsi: speed, waktu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, * memori program, tampilan kasalahan.
8. RPM / RCF adjustable sapanjang kalawan ngajalankeun sarta nilai ngitung otomatis.
9. liang laju nyadiakeun cara deteksi speed.
10. Compact design saves your working desk space
11. Dihasilkeun nurutkeun standar kaamanan nasional jeung internasional (misalna IEC 61010).
12. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional anu patepung.
13. * Selectable: Tutup muka otomatis dina ahir ngajalankeun.

spésifikasi

model

TDL-6MC

layar

layar LCD warna

mesin Awak

Pigura palastik jeung logam

Max.kecepatan

6000rpm

Katepatan gancang

± 20rpm

increment

1rpm

Max.RCF

5080 × g

Temp. jajaran

-20~ + 40

Akurasi suhu

± 2

Kisaran waktos

1 mnt ~ 99 mnt 59 mnt

Laju Akselerasi/Deselerasi

1-- 10

motor

Konverter motor

kakuatan motor

220W

Kompresorkakuatan

168W

kakuatan

AC220V, 50/60Hz 10A

sora

beurat net

32kg

beurat gross

38kg

ukuran

340 × 590 × 300mm(PxLxT)

Diménsi rangkep

440 × 700 × 430mm(PxLxT)


Daptar rotor

1

No.1 Angle rotor

Laju Max: 6000r / mnt

Capacity : 12 x10 / 5 / 2ml

Max rcf:5080xg

UKURAN : 18 x 88 mm

2

No.2Rotor sudut

Max speed :4200r / mnt

Capacity :8x 10 / 5 /2ml

Max rcf:2950xg

UKURAN : 16 x 92 mm

3

No.3Rotor sudut

Max speed :4200r / mnt

Capacity :6x10 /5/2ml

Max rcf:2950xg

UKURAN : 16 x 92 mm

4

No.4Swing rotor

Max speed :4200r / mnt

Capacity :6x 5/2ml

Max rcf:2950xg


panalungtikan
+ 86-731-88137982 [email dijaga]