sadaya Kategori

Imah>produk>Centrifuge tiis>Low Speed ​​Refrigerated Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642138763544992.jpg
XZ-5MT Low Speed ​​Laboratorium ilmiah Refrigerated Centrifuge

XZ-5MT Low Speed ​​Laboratorium ilmiah Refrigerated Centrifuge


Generasi anyar model centrifuges tabletop basis mikroprosesor ngagunakeun motor induksi brushless kalawan drive frékuénsi ngamungkinkeun pamaké pikeun prasetél speed & waktos kalawan tingkat akurasi luhur. Pintonan parameter set kawas speed, waktos jsb ngajadikeun unit hiji pilihan idéal pikeun analisis sampel repetitive.

Model

XZ-5MT

Max Speed

5000rpm

Max RCF

5732xg

Kamampuhan Max

4x500ml

Tabung

2ml,5ml, 10ml, 15ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500ml, microplates


INQUIRE Unduh Brosur

hal nu husus

1. chamber stainless steel kalawan ring guarding.
2. konci kaamanan éléktronik nyegah lawang panutup salila centrifugation.
3. Sacara manual tutup muka bisi gagal atawa darurat.
4. Cinyusu gas pikeun nyegah ragrag tina tutup.
5. Teu saimbangna deteksi sesar jeung shutdown otomatis
6. Pra-cooling salila standstill. Sistim refrigerasi bébas CFC (refrigerant R404A atanapi R134A).
7. Kalawan jempé-block na shock absorbers nu ngajamin operasi lemes jeung sepi.
8. Ngelingan parameter set panungtungan. (Pédah pikeun analisis repetitive).
9. Sistim drive dipercaya
10. kontrol Microprocessor sadaya fungsi: speed, waktu, suhu, akselerasi / deceleration, rcf, * memori program, tampilan kasalahan.
11. RPM / RCF adjustable sapanjang kalawan ngajalankeun sarta nilai ngitung otomatis.
12. bebas pangropéa motor induksi.
13. Konektor rotor husus nu matak ngamudahkeun pikeun muka tur ngabongkar momotanana rotor nu
14. Pilihan komprehensif ngeunaan rotors na adapters
15. liang laju nyadiakeun cara deteksi speed.
16. Dihasilkeun nurutkeun standar kaamanan nasional jeung internasional (misalna IEC 61010).
17. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional anu patepung.
18. * Selectable: Tutup muka otomatis dina ahir ngajalankeun.
19. * Selectable: Nepi ka 30 program di toko.

spésifikasi

Kode modél

XZ-5MT

layar

LCDnyabaklayar

awakna mesin

Pigura palastik jeung logam

Max. kagancangan

5500rpm

Katepatan gancang

± 20rpm

Max. RCF

5732xg

Kapasitas maks

4 x 500 ml

Rentang temp

-20~ + 40

Akurasi suhu

± 2

Kisaran waktos

1 mnt ~ 99 mnt 59 mnt

Laju Akselerasi/Deselerasi

1 ~ 10

motor

Konverter motor

kakuatan motor

750W

kakuatan kulkas

650W

kakuatan

AC220v 50/60Hz 18A

sora

NW

110kg

GW

150kg

ukuran

840x600x500 (PxLxT)

Ukuran packing

940 × 700 × 600mm(L × W × H)


Daptar rotor

001

No.1 Sudut rotor

Laju Max: 5500r / mnt

CUkuran: 12 x 15 ml

Max rcf: 4261xg

ØxL:18x102mm

02

*No.2 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 16 x 10 ml

Max rcf: 3000xg

ØxL:18x88mm

1

*No.3 Rotor ayun

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 32 x 15ml / 10ml

/5 ml/2 ml

Max rcf: 3000xg

ØxL:18x92mm (15ml)

18x88mm (10 ml)

2

*No.4 ayun rotor

Laju Max: 5500r / mnt

CUkuran: 4 x 50 ml

Max rcf: 5732xg

ØxL:30.5x92mm

3

*No.5 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 8 x 50 ml

Max rcf: 3040xg

ØxL:30.5x92mm

4

*No.6 ayun rotor

Laju Max: 5000r / mnt

CUkuran: 4 x 100 ml

Max rcf: 4745xg

ØxL:42.5x100mm

07

*No.7 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 8 x 100 ml

Max rcf: 2950xg

ØxL:42.5x100mm

9

No.8 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 4 x 250 ml

Max rcf: 2990xg

ØxL:63.5x90mm

09

No.9 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

CUkuran: 4 x 500 ml

Max rcf: 3520xg

ØxL:81x105mm

5

No.10 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 48 x 5 / 2ml

Max rcf: 2980xg / 2625xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

6

No.11 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 72 x 5ml / 2ml

Max rcf: 2950xg / 2625xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

12

No.12 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 80 x 5ml / 2ml

Max rcf: 3620xg / 3260xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

13

No.13 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 96 x 5ml / 2ml

Max rcf: 3620xg / 3405xg

Ukuran L: 13.5 x 86 mm

13.5x58mm

10

No.14 ayun rotor

Laju Max: 4000r / mnt

Ckapasitas: 2 x 2 x96 liang

Max rcf: 2390xg

Bosen ØxL:137x87x42

*: babagi awak rotor sarua


panalungtikan

kategori panas

+ 86-731-88137982 [email dijaga]