sadaya Kategori

Imah>produk>Centrifuge Médis>PRP Centrifuge

https://www.hncentrifuge.com/upload/product/1642493154231329.jpg
TF-1 PRP Terapi Beauty centrifuge

TF-1 PRP Terapi Beauty centrifuge


TF-1 PRP Centrifuge utamana dilarapkeun kana purifikasi gajih kageulisan tur orthopedics.

Mesin tiasa dianggo sareng tabung khusus PRP 10ml, 20ml, 50ml. Kalayan fitur pamisahan gancang sareng purifikasi, waktos operasi disingget sareng tingkat kasalametan PRP sacara maksimal ningkat, anu ngajantenkeun operasi cangkok saderhana sareng gampang, mesin ieu mangrupikeun asistén sateuacanna pikeun bedah plastik.

Model

TF-1

Max Speed

5000rpm

Max RCF

4760xg

Kamampuhan Max

4x50ml

Tabung

10 ml, 20 ml, 50 ml


INQUIRE Unduh Brosur

hal nu husus

1. Kontrol mikroprosesor, prasetél: RCF, laju, waktos, program, sareng tampilan sinkron LCD
2. Data diatur ku keyboard touch, jeung konci RCF
3. Langsung drove ku torsi tinggi brushless DC inverter motor, ngajalankeun stabil, noise low, akurasi luhur speed na rcf, pangropéa-gratis
4. Sistim interlock mékanis jeung listrik, dikonci bari mesin dimimitian, mastikeun kaamanan
5. Multi-pilihan pikeun program, pamaké bisa kalawan bébas nyetél data hayang, Ngahindarkeun set ulang, sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé.
6. 8 ongkos selektif Acc / Dec, pamaké bisa kalawan bébas nyetel laju dipikahoyong nurutkeun kabutuhan.
7. Kalawan fungsi timing di set rpm; fungsi hiji spin pondok
8. Synchronous set rcf, speed, sarta kalawan tampilan.
9. stainless steel centrifuge chamber, Ngahindarkeun korosi ku bahan corrosive
10. Otomatis-kasaimbangan, panyalindungan saimbangna, jeung sinyal sora lamun lumangsung kasalahan atawa saimbangna; otomatis-pangakuan teu saimbangna; panyalindungan leuwih speed.
11. speed panggancangna luhur / handap waktos ≤28s
12. Cocog jeung jarum suntik umum 10ml, 20ml, 50ml, sarta orthopedics PRP tube
13. The rotor na tube rak nu bisa ngolah ku autoclave sterilization
parameter
14. Dihasilkeun nurutkeun standar kaamanan nasional jeung internasional (misalna IEC 61010).
15. ISO9001, ISO13485, CE standar internasional anu patepung.

spésifikasi

model

TF-1

layar

LCD Digitallayar

mesin Awak

Pigura palastik jeung logam

Max. Laju

5000rpm

Katepatan gancang

± 20 rpm

Max. RCF

4760xg

No1: Rotor ayun

50mlx45000rpm4760xg(pikeun jarum suntik 50ml)

No2: Rotor ayun

20mlx84000rpm3040xg(pikeun jarum suntik 20ml)

No3: Sudut rotor

10mlx124500rpm3395xg(pikeun jarum suntik 10ml)

Kisaran waktos

1 ~ 99mnt 59s / kontinyu / spin pondok

motor

Konverter motor

motor daya

750W

Voltaseu

AC220V, 50Hz, 5A

sora

Beurat bersih.

35kg

beurat gross

51kg

mesin Diménsi

570×460×360 mm (L×W×H)

paket Diménsi

630× 530 × 460mm (L×W×H)


panalungtikan
+ 86-731-88137982 [email dijaga]